Završen peti dan FIS Gol turnira

Pogledajte rezultate

Završen peti dan FIS Gol turnira

E. Čaušević, foto: A. Berbić
Teme:

Malonogometni turnir FIS Gol polako ulazi u završnicu, kada su u pitanju utakmice u grupnoj fazi. Jučer je odigrano pet susreta, a jedan meč je registrovan službenim rezultatom i to zbog nedolaska seniorske ekipe ViK-a.

Inače, u seniorskoj konkurenciji, Liten i Cafe Art Teatar su odigrali 1:1, uz pogotke Hasanovića i Hodžića, a penal bod osvojila je ekipa Litena. Za razliku od spomenute utakmice, efikasan meč sa devet pogodaka odigrali su LH Nekretnine i Relax Vogošća. Na kraju je bilo 6:3 za ekipu LH Nekretnina, koju je sa tri pogotka predvodio Kenan Bisić.

I kod veterana je itekako zanimljivo. City Park je na krilima Snnela Jahića, koji se polako navikava na svoje veteranske dane, slavio pobjedu nad najstarijom ekipom turnira – Općinom Centar, a na kraju je bilo 4:1, dok je u istoj grupi Zamm MC neočekivano poražen od ekipe Sensu sa 1:0.

U veoma tvrdoj i neizvjesnoj utakmici, pogodak odluke postigao je Haris Karčić.
Duel bez pobjednika u regularnom dijelu odigrali su i OFK Biser i Zelene Beretke. Na kraju je bilo 2:2, a po dva puta su se u listu strijelaca upisivali Šahmanija i Suković, da bi Biser na penale osvojio bod, koji ih vjerovatno vodi dalje.

Seniori:

Liten - Caffe Art Teatar 1:1 (4:2 penali)
LH Nekretnine - Relax Vogošća 6:3
British Pub - ViK 5:0

Veterani:

Općina Centar - City Park 1:4
OFK Biser - Zelene beretke Vogošća 2:2 (4:3 penali)
Zamm MC - Sansu 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi