Mlada plivačica šokirala javnost: "Drogirana sam u Budimpešti, ne sjećam se šta se događalo"
Foto - Instagram

Mary-Sophie Harvey odlučila javno podijeliti svoje iskustvo

Mlada plivačica šokirala javnost: "Drogirana sam u Budimpešti, ne sjećam se šta se događalo"

Midhat Šljivak

Kanadska plivačica Mary-Sophie Harvey (22) izašla je sa šokantnim tvrdnjama u javnost.

Ona je na Instagramu objavila priču koja joj se desila na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti prošlog mjeseca i tvrdi da je bila drogirana.

Nakon što je u timskom takmičenju u disciplini 4x200 metara delfin stilom osvojila broznu, Harvey je saopštila kako smatra da je drogirana jer se ne sjeća šta se dešavalo punih šest sati.

Ona se u hotelu probudila s potpuno izgubljena. Na tijelu su jj bile brojne povrede, istegnuto joj je rebro, ali se ne sjeća šta se dešavalo nakon finala.

"Dugo sam se dvoumila hoću li objaviti ovo, ali previše sam ja u prošlosti bila tiha", napisala je Kanađanka i nastavlja:

Oglasi

"Posljednjeg dana na Svjetskom prvenstvu sam drogirana. Nisam bila svjesna toga i jedino čega se sjećam je da sam se narednog jutra probudila potpuno izgubljena. Tim menadžer i ljekar su bili pored mene".

"Sjećam se slavlja i nakon toga ništa. U tih četiri do šest sati ne sjećam se apsolutno ničega. Jedino što mogu reći da se nikad nisam osjećala ovako posramljeno. Kada sam došla kući mama je rekla da izgledam drugačije i ja sam se tako osjećala".

"Nisam osjećala svoje tijelo. Otkrila sam potom brojne povrede na tijelu. Prijatelji su mi rekli da su me nosili jer nisam imala svijesti i možda je to objašnjenje otkud modrice. Ipak, nije me to utješilo"

"Na kraju se ispostavilo da imam istegnuto rebro i blagi potres mozga. To mi je pomoglo da izliječim određene strahove, ali ne sve. Mnogo je ovakvih slučajeva o kojima se ne govori. Budite oprezni da se i vama ovo ne bi dogodilo. Još uvijek osjećam strah jer ne znam šta se dogodilo te noći. Pokušavam pronaći tu 'sretnu Mary' koja je živjela prije te noći. Sramota me zbog svega što se dogodilo i uvijek će i biti", rekla je kanadska plivačica.

Mlada Kanađanka je osvojila svoju prvu medalju na SP-u u Budimpešti, ali boravak u glavnom gradu Mađarske sigurno neće pamtiti po dobrom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti