Stonoteniseri Mostara ubjedljivi na gostovanju u Zenici
Zajednička fotografija ekipa prije početka meča u kojem je lakše od očekivanog Mostar slavio protiv najvećeg konkurenta u borbi za odbranu titule

Mostarci bez poraza osvojili jesenju titulu

Stonoteniseri Mostara ubjedljivi na gostovanju u Zenici

D. Kurbegović

U okviru 9.kola (posljednje kolo jesenjeg dijela sezone) Premijer stonoteniske lige BiH, stonoteniseri zeničke Mladosti ugostili su branioca titule ekipu Stk “HT Mostar Eronet” Mostar u derbiju polusezone.

Meč se igrao u sali Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Zenici, a lakše od očekivanog gosti iz Mostara slavili su pobjedu u mečevima rezultatom 0:4.

Rezultati po mečevima, Stk Mladost – Stk HT Mostar Eronet 0:4:

Kenan Zahirović – Luka Matković 1:3

Mirza Dizdarević – Dragutin Šurbek 0:3

Edin Konjić – Adnan Šehić 2:3

DUBL: Konjić/Dizdarević – Matković/Šurbek 0:3.

Mostar je polusezonu završio s devet pobjeda bez poraza, te će vjerovatno i ove sezone osvojiti titulu, budući da im u BiH nema premca. S druge strane Mladost je prvi dio sezone okončala na drugom mjestu sa sedam pobjeda i dva poraza. Zeničani će u drugom dijelu sezone za drugo mjesto voditi bitku s ekipom Vogošće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi