Mozzart uz omladince Borca iz Kozarske Dubice

Nova oprema novim nadama kluba

Mozzart uz omladince Borca iz Kozarske Dubice

Sponzorski tekst

Više od 220 mladih fudbalera vrijedno trenira u Omladinskoj školi Fudbalskog kluba Borac u Kozarskoj Dubici. 

Mali fudbaleri sanjaju velike fudbalske snove, a podršku u ostvarenju pružila im je kompanija Mozzart donacijom nove opreme.

Podrška kompanije Mozzart nam je od velikog značaja jer nam u Omladinskoj školi olakšava dalji rad i napredovanje u svim oblastima- kaže koordinator Omladinske škole FK Borac Kozarska Dubica, Božidar Nikoletić.

Dubički Borac je osnovan 1936. godine. U najveće uspjehe ubrajaju ulazak u Prvu ligu Republike Srpske u sezonama 1996/97. i 2021/22. U bogatoj istoriji kluba, kao najveća, izdvojila su se imena Vlade Kotura i Aleksandra Rodića.

Osim bogatog omladinskog pogona sa čak sedam kategorija, klub ima oko 30 seniora koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske. Juniori i kadeti se za bodove bore u Omladinskoj Prvoj ligi Bosne i Hercegovine, grupa Zapad. Pioniri i mlađi pioniri se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske, kao i pjetlići.

U sklopu Omladinske škole funkcioniše i Otvorena škola fudbala za najmlađe uzraste dječaka i djevojčica.

Planovi kluba iz Kozarske Dubice su da postanu stabilan prvoligaš u seniorskom pogonu, da poboljšaju rad sa djecom i omasove Omladinsku školu koja je njihov zalog za budućnost.