Dvojke na Barcelonu i Athletic Bilbao su najveće na svijetu u Mozzartu

Nigdje nećete da nađete veće kvote

Dvojke na Barcelonu i Athletic Bilbao su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Početak je 2024. godine, ali lopta ne miruje. 

Što se tiče fudbala, Španci su danas najaktivniji. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dvije kvote iz Primere koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu, a to su dvojke na Barselone na Kanarskim ostrvima protiv Las Palmasa i na Atletik Bilbao u Sevilji na stadionu Sančez Pishuan.

LAS PALMAS – BARSELONA (ČETVRTAK, 21.30), DVOJKA 1,57

Šampion Španije već zaostaje 10 bodova za vodećim tandemom, Realom i Đironom, pa je pobjeda imperativ za Ćavijevu četu na Kanarskim Ostvima protiv domaćina koji je samo jednom poražen na osam utakmica u ovoj Primeri. I dalje Ćavi ne može da računa na prvog golmana, Njemca Andrea Ter Štegena, ali Injaki Penja ga odlično mijenja. Van stroja zbog povreda su i Gavi, Markos Alonso, Injigo Martinez i Pedri. Na klupi Barselone sjedeće supertalentovani Brazilac Vitor Roke koji je prije par dana stigao iz Atletiko Paranaensea i mogao bi danas da debituje za novi klub. Radi se o napadaču koji će pokušati da poboljša realizaciju Katalonaca. Ima samo 18 godina i na Nou Kampu vjeruju da će uskoro biti perjanica tima i zamjena za vremešnog Levandovskog.

SEVILJA – ATLETIK BILBAO (ČETVRTAK, 19.15), DVOJKA 2,55

Dva trenera su ove sezone promjenjena u Sevilji, Hose Mendelibar i Urugvajac Dijego Alonso, pa ulogu vatrogasca sada ima Sančez Kike Flores. Andalužani su tek na 16. mjestu sa tri poraza u prethodna četiri kola, pa će borba za opstanak da bude prioriotet za tim Nemanje Gudelja i Marka Dmitrovića. Baski su odlični, na petom mjestu i mogli bi da se bore ne samo za Evropu već i za plasman u Ligu šampiona. Sevilja je samo dva puta pobjedila na devet mečeva u ovom šampionatu na svom stadionu. Atletik Bilbao nije izgubio na tri prethodna gostovanja, sakupio je pet bodova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi