Novi Mozzart dresovi za nove šampione iz Gradiške

Lider u priređivanju igara na sreću opremom obradovao četiri kluba 

Novi Mozzart dresovi za nove šampione iz Gradiške

Sponzorski tekst

U brojnim sportskim klubovima u Gradišci i okolini stasavaju neki novi šampioni. U tamošnjim ekipama vrijedno treniraju, ostvaruju sjajne rezultate i sanjaju velike sportske snove. Podršku na tom putu imaju od velikog prijatelja sporta, kompanije Mozzart, u čijim će novim dresovima lakše do novih pobjeda. 

Veoma smo zahvalni na podršci kompanije Mozzart i značiće nam puno u daljem takmičenju - kaže Dragan Matić, predsjednik FK Torpedo Cerovljani, Gradiška. 

Velike planove imaju i u FK Biseri iz sela Čatrnja kod Gradiške, koji žele da omasove omladinski pogon i da se u Mozzartovim bojama izbore za viši takmičarski rang. 

Nova oprema nam je stigla u pravi čas i veoma smo zahvalni na tome - kaže Mile Kovačević, ekonom i trener kluba. 

Iz ovog, kao i mnogih klubova iz okoline Gradiške, potekli su talentovani fudbaleri koji su potom branili boje gradiške Kozare i igrali u Premijer ligi BiH. Jedan od tih klubova je i FK Kozara iz Turjaka

Podrška kompanije Mozzart nam mnogo znači jer smo obnovili opremu, a to nam je olakšalo svakodnevno funkcionisanje kluba. Na drugi način se prezentujemo sa novom i kvalitetnom  opremom – poručuje Miroslav Landika, trener FK Kozara Turjak, Gradiška. 

A podrška kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“ stigla je i brojnim odbojkaškim klubovima. Na tom spisku sada su i šampionke ŽOK Gradiška. 

Zahvaljujemo kompaniji Mozzart na nesebičnoj pomoći. Sa zadovoljstvom ćemo nositi Mozzarove boje na svim takmičenjima - poručuje Đorđe Bulajić, sportski direktor kluba.

Perspektivni klub iz Gradiške broji preko 100 članica u školi odbojke, selekcijama pionirki, kadetkinja, juniorki i seniorki. Najveći uspjeh im je plasman u Prvu ligu Srpske, a u novim Mozzart dresovima žele da ostanu stabilan prvoligaš i postanu članica Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti