Vrhunske MMA borbe - Mozzart podržao "Sarajevo Fighting Challenge"

Ovacije za veliki broj takmičara iz zemlje i svijeta

Vrhunske MMA borbe - Mozzart podržao "Sarajevo Fighting Challenge"

Sponzorski tekst

Proteklog vikenda Sarajevo je bilo glavno mjesto okupljanja MMA boraca iz zemlje i svijeta. 

Borilačka manifestacija "Sarajevo Fighting Challenge" u dvorani „Srce“ u Buća Potoku okupila je veliki broj takmičara iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Tadžikistana, ali i brojne navijače koji su došli da ih bodre.

Uz lidere borilačkih vještina bio je i regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

"Ovo je treći po redu amaterski MMA event koji smo organizirali i više smo nego zadovoljni. „Sarajevo Fighting Challange“ okupio je borce iz regiona, a publika je mogla uživati u vrhunskim borbama.

Vidjeli smo da kompanija Mozzart podržava brojne sportske događaje u BiH, pa smo srećni što su stali i uz naše takmičenje.

Želimo da im se zahvalimo na podršci, a nadamo se i nastavku saradnje", poručuje Enes Jažić, predsjednik kluba MMA Fighter Sarajevo.

Upravo su članovi ovog kluba, Tarik Tošić i Edin Smailhodžić osvojili zlatne medalje, a Mirnes Fazlić srebrno odličje.

Organizatori poručuju da je ovo takmičenje dokaz da u našoj zemlji postoji veliki broj boraca, ali i publike koja želi da prati borbe.

Zbog toga će, kažu, četvrta borilačka manifestacija biti u većoj dvorani i na još višem nivou.

A kompanija Mozzart već je podržala ovaj tim vrijednom novčanom donacijom dajući im podsticaj da nastave da razvijaju MMA vještine koje su u našoj zemlji u ekspanziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti