Nećete spavati mirno: Krevet, knjiga i potpuno gola Irina

Ronaldo 'na aparatima'

Nećete spavati mirno: Krevet, knjiga i potpuno gola Irina

O. Lekić

Nekadašnja djevojka zvanično najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda, Irina Shayk, ponovo blista na društvenim mrežama.

Iako je davnih dana raskinula sa Ronaldom, koji je u međuvremenu pronašao novu djevojku i dobio troje djece (jedno sa Georginom i blizance sa surogat majkom), Irina je još uvijek veoma popularna i mnogi je znaju samo kao nekadašnju djevojku Ronalda.

Ova zanosna ruska manekenka mami uzdahe na društvenim mrežama, a fotografija koja je objavljena prije nekoliko mjeseci ostala je prilično neprimjetna. Naime, Irina se nalazi na krevetu potpuno gola, a intimne dijelove tijela prekrila je samo knjiga.

U opisu Irina je dala do znanja fanovima da voli čitati prije spavanja. Čitali bismo i mi, draga Irina..

Top Komentari

Chupy
Daj ne serite! Ronaldo ocejfio i odjebao. Kakvim aparatima? Momak ima koju pozeli na svijetu. Realnost.
11 3
Benjamingst
Pa to je Tranny a ne zensko... imate na YouTube pa provjerite...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi