Ko se s vatrom igra, o vatru se opeče: Bivši dečko Sandre Afrike pretukao novog!
Foto: Facebook/Aleksandar Moskovljević, Vladimir Volkov.

Prvi problemi u vezi za Volkova

Ko se s vatrom igra, o vatru se opeče: Bivši dečko Sandre Afrike pretukao novog!

O. Lekić

Novi dečko Sandre Afrike, Vladimir Volkov, već se našao u problemima. Iako se tek otkrilo da je ustvari on taj tajanstveni momak koji živi snove mnogih, Volkov se već opekao o vatru.

Podsjetimo, novi dečko Sandre Afrike je nekadašnji crnogorski reprezentativac koji je trenutno član beogradskog Rada, a tokom karijere je igrao i za Partizan.

Naravno, kako to obično i biva u ovim situacijama, bivši dečko potraži novog u želji da se izmire neke samo njemu poznati račune. Bivši dečko Sandre Afrike, Aleksandar Moskovljević, poznatiji kao Mikiša, nije morao ni tražiti novog dečka, Volkova, već mu je ovaj došao na noge.

Naravno, da je znao šta će ga dočekati, vjerovatno se ne bi ni pojavio. Ali, za prolivenim mlijekom ne treba žaliti.

Incident se desio tokom snimanja jednog spota Sandre Afrike čijim je kadrovima prisustvovao Mikiša. Inače, on je još uvijek Sandrin menadžer tako da su njih dvoje itekako u kontaktu i dan danas. Na snimanju se, neplanski, pojavio i Volkov, ali brzo je napustio scenu i to na nosilima, prenosi Alo.rs. Pomenuti portal kaže kako se Volkov pokušao umiješati u određene kadrove, a kada mu to Mikiša nije dopustio uslijedila je verbalna svađa.

Verbalna svađa je veoma brzo prešla u fizičku i to nakon što je Volkov poručio Mikiši da izađu napolje i kako je siguran da mu on ne može nauditi. Ipak, prevari se Vladimir. Alo.rs prenosi da mu je Volkov itekako naudio i da je izašao kao pobjednik iz tuče, dok je Sandra u pozadini vrištala i plakala.

Da li će priča imati i svoj nastavak, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Top Komentari

Horde
I vi postadošte tračare, šta bi od finog portala, ccc
44 3
EmirTM87
I kakve sve to ima veze sa sportom?
44 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi