Vučić o slavlju u svlačionici: Ne razumijem da je najvažnija mržnja protiv komšija

Zanimljiv komentar srbijanskog predsjednika

Vučić o slavlju u svlačionici: Ne razumijem da je najvažnija mržnja protiv komšija

Prava ludnica vladala je u svlačionici Hrvatske nakon velike pobjede nad Argentinom. Naime, Lovren, Modrić i društvo su se opustili iz hitove Thomposona, što je izazvalo burne reakcije javnosti u Srbiji.

"Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi", navodi se u dijelu pjesme koju pjevaju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko uz ostale saigrače na videu, a komentar je čak dao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vidio sam da su pjevali pjesmu u kojoj se spominju srpski dobrovoljci, četnici... Da sam na njihovom mjestu, radovao bih se sportskom uspjehu. Ako je nekome najvažnija mržnja protiv susjeda, ja to ne razumijem", rekao je Vučić srbijanskim medijima.

Hrvatski mediji na ovu izjavu odgovorili su istakavši da Vučić treba prvo riješiti u svom dvorištu, tačnije da je njegov sin na SP u Rusiji bio u društvu kriminalaca.

Top Komentari

Benjamingst
Vucicu TVOJI nose majice sa likom RATNOG ZLOCINCA I to na SP.... a ti zelis da sakrijes sve to pa udario po Hrvatima i Albancima.... I ti si zlocinac Vucicu.
23 1
Plavi orkestar
Mozda je mislio na svoje koji mrze sve što nije srpsko.
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi