Evra ne prestaje: Novi klip, nova "budalaština"!
(Foto: Screenshot) Nakon "senazualne igre" sa piletom, sada stiže i vegeterijanska verzija...

Šta sada radi?

Evra ne prestaje: Novi klip, nova "budalaština"!

Patrice Evra nije zvanično okonačo karijeru, ali je bez kluba već nekoliko mjeseci, a otkada ne igra fudbal zabavlja se na neke druge, puno čudnije, načine.

Prije dva dana je na društvenim mrežama objavio klip koji je izazvao mnoštvo komentara. Nekadašnji bek Manchester Uniteda je naime, uživao u "intimnim momentima" sa nepečenim piletom.

Cuclao je Evra tako pileće noge i izvazvao gađenje mnogih, a neki su posumnjali i da je bivši francuski reprezentativac potpuno izgubio razum.

Jučer je stiglo i objašnjenje od Evre, koje nas nije razuvjerilo da je baš najstabilniji ovih dana.

"Jučer sam objavio klip koji je izazvao pravu ludnicu. Uradio sam to zbog Dana zahvalnosti. Nekim je to bilo smiješno, nekim čudno, a neki misle da je odvratno. Svi smo različiti, hvala Bogu... Samo sam poljubio meso, nema tu ništa loše. Da, otišao sam predaleko kada sam 'pocuclao' pileće noge, bilo je to malo gadljivo", poručio je jučer Evra, pa se osvrnuo na kritike od strane veganskih aktivistva: "Vidim kako jedu travu i drveće u baštama, noseći zvona oko vrata kao krave. Trebamo drveće! Volim ovu igru".

Danas pak stiže novi klip od Evre. Danas je umjesto pileta na meti povrće, a scenario sličan kao i prije dva dana. Teško je opisati šta tačno radi Patrice, pa svi koje zanima trebaju pogledati njegov novi uradak:

"Neki obožavatelji su me zamolili da uradim vegansku verziju. Sada ih molim da budu fini prema svim veganima, jer želim da svi budu sretni", poručio je Patrice Evra.

Top Komentari

Robijaš88 RZ
Psihijatru voditi odmah
7 5
Benjamingst
Tip zna kako doci do para preko Insteagrama, obican narod gleda a on zaradjuje a izvodi zezancije. Lahko je njemu kad je poznat u svijetu.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi