Novi predsjednik FK Željezničar poručio

Selimović: Osim prvi na listi želja, loša finansijska situacija u klubu

Endin Čaušević

Novi predsjednik FK Željezničar, Nikad Selimović, nakon Skupštine obratio se prisutnim novinarima po prvi put otkako je izabran na ovu funkciju.

Selimović je pričao, između ostalog, o planovima za budućnost, te je poručio da je prvi korak da se izabere kvalitetan stručni štab. Novi predsjednik Želje nije krio da je prva želja da na mjesto trenera pokušaju dovesti Amara Osima.

"Prije svega želim da vas pozdravi i izvinim za neprijatnosti koje ste doživjeli na početku Skupštine. Moj stav je da mediji trebaju biti prisutni i da mora biti transparentnost o dešavanjima u klubu. U ovom trenutku FK Željezničar najvažniji je mir i jedinstvo unutar kluba. Podjele, klanovi i grupe koje su se stvorile mogu biti samo štetne za klub", rekao je Selimović na početku, te nastavio:

"Moramo pohvaliti stvari koje je radila prethodna Uprava, nova Uprava će nastaviti istim putem, a neke stvari koje nisu bile zadovoljavajuće prije svega mislim na rezultate uradit ćemo sve da to promijenimo. Sportski rezultat je nešto što dovodi publiku na stadione, sponzore i novac. Mi ćemo odmah početi raditi na kvalitetnom izboru stručnog štaba, kvalitetnom sastavu tima za nastavak sezone".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neozbiljno bi bilo razgovarati s nekim prije izbora. Nismo razgovarali, ali imamo listu želja i s kandidatima ćemo obaviti razgovore. Naravno pvi na listi želja je Amar Osim, a da li ćemo postići dogovor ostaje nam da vidimo".

"Finansijska situacija u klubu je loša. Klub ima trenutno blokiran račun, to je stanje koje zahtjeva dosta posla. Nadam se da ćemo već u narednoj sedmici uspjeti odblokirati račun i pokrenuti odrežene procese".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
E čuj ovo,hahhahahahahahaha,"Racun je blokiran,Osim prva želja...",a Amaw blokirao racun,hahahahahahaha,cirkus zvani Željo nastavlja turneju po BiH....
81 13
samobordo1946
Lesi se vraca kuci u najavi
28 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi