Šta će reći Messijeva supruga? Miss BumBum ima poruku za Messija
FOTO - EPA

Potrudila se čestitkom za Novu godinu

Šta će reći Messijeva supruga? Miss BumBum ima poruku za Messija

Endin Čaušević

Bivša Miss BumBum, Suzy Cortez, ne krije da je velika navijačica Barcelone, te da je njena velika ljubavi Lionel Messi.

Suzy je u nekoliko navrata objavljivala provokativne fotografije koje su posvećene Messiju i priznala je da je očarana fudbalerom Barcelone. Nakon provokativne čestitke za Božić Suzy je odlučila da se oglasi za Novu godinu, a naravno ponovo je u centru pažnje bio Messi.

Na svom zvaničnom Twitter profilu ova zanosna Brazilka objavila je nekoliko golišavih fotografija, ali i poruku za Messija. Suzy je Messija čak pozivala na druženje, no argentinski fudbaler je ignorisao sve njene poruke.

No, čini se da Miss BumBum ne želi odustati, a novu 2019. godinu prvo je čestitala jednom od najboljih igrača svijeta, a zatim i njenim ostalim fanovima.

Top Komentari

doa297
i govno bi joj pojo
6 16
Samkodk
Nedo ti bog biti blizu nje kad prdne trebati gas maska..
10 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi