Seksipilna sportašica u centru pažnje: Objavljen zabranjeni video!

Nije joj svjedeno

Seksipilna sportašica u centru pažnje: Objavljen zabranjeni video!

Jedna od najseksipilnijih američkih hrvačica ikada Lana Perry ponovo je u centru pažnje.

Nakon što su njene fotografije sa benzinske pumpe dok sipa gorivo u kratkoj suknjici obišle internet, Lana je učestvovala u jednoj emisiji gdje su kamere nju i kolegice uhvatile polugole, a sada je morala da obriše jedan video.

Riječ je o klipu kojeg je objavila na Instagramu, ali taman kada su ga svi počeli gledati, isti je obrisan jer je očigledno bio previše bezobrazan.

Video je snimljen pred Božić, a Lana je odjevena u seksi Djeda mrazicu koja otkriva previše. Iako ga je Lana izbrisala i zabranila, video je ipak 'ugledao' svjetlo dana na društvenim mrežama. 

Top Komentari

Zoilomas
Kurva do kurve, cude nisu kurve vosjku sastavile dosad. Kurvekistan
32 1
sportsport
Clanak o zenskoj osobi a nije Wanda? Necuveno
31 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi