Steph Curry htio zakucati, pa se obrukao kao nikad u životu

Okliznuo se, a onda bacio "ciglu" na koš Lakersa

Steph Curry htio zakucati, pa se obrukao kao nikad u životu

E. Čaušević

Košarkaši Golden State Warriorsa sinoć su kao gosti savladali LA Lakerse sa 130:111.

Golden State je lkše od očekivanog slavio protiv Lakersa koji su i ovaj put bili dosta oslabljeni s obzirom da LeBron James nije igrao zbog povrede. Warriorsi su imali prednost od samog početka, a na kraju su slavili sa 19 poena razlike (130:111).

Jednu od lošijih partija ove sezone odigrao je Steph Curry koji je na parketu proveo pola sata. On je ubacio skromnih 11 poena, ali je uspio da upiše čak 12 asistencija.

Curry je postao meta ismijavanja na društvenim mrežama zbog detalja s ove utakmice. On je krenuo sam na koš Lakersa i htio da zakuca, ali se onda okliznuo i pao. No, cirkus se nije tu zaustavio jer je nakon toga šutao tricu, no promašio je cijeli koš.

Top Komentari

Jozef
Ne vidim ja nikakvu bruku, čovjek se okliznuo i to je to
1 0
Benjamingst
Kao igrac je dobar, ali pono je ufuran.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi