Trener spavao sa ženom od igrača, drugi igrač spavao s njegovom ženom

Ludnica u paragvajskom klubu

Trener spavao sa ženom od igrača, drugi igrač spavao s njegovom ženom

Edmir Škorić

Paragvajski klub Libertad otpustio je svog glavnog trenera Leonela Alvareza uprkos tome što su pobijedili u svom prvom meču u Copa Libertadores sa 4:1.

U lokalnim medijima se pojavilo šokantno otkriće kako je 51-godišnji Alvarez imao tajnu avanturu sa Patty Gonzalez, inače suprugom svog igrača Edgara Beniteza.

Gonzalez je negirao glasine, pa je tako objavio sljedeću poruku:

"Uvjeravam vas da je potpuno pogrešno. Nemam nikakve veze s ovom situacijom i nisam povezan s ovim što se dogodilo".

Paragvajski TV šou Teleshow tvrdi da je, pored glasina da je Alvarez imao aferu sa suprugom svog napadača Beniteza, napadač Libertada Tacuara Cardozo imao navodno seks aferu sa Alvarezovom 31-godišnjom djevojkom Garcijom.

Bivši kolumbijski reprezentativac i trener Libertada je sa Garcijom od 2012. godine i njih dvoje imaju kćerku.

Alvarez ima još dvoje djece iz drugih veza, a njegov pomoćnik Ruben Dario Bedoya je izjavio kako ni on ni Alvarez nisu mogli ući kada su došli na trening.

"To nam se ne čini profesionalnim, to je šokantan tretman. Iznenadilo nas je jer ako se donese odluka, mora se dozvoliti da se uđe i uzmu naše stvari. To je nepoštovanje."

Advokat je kazao da je Alvarezov ugovor prekinut jer nisu ispunjeni ciljevi i da je kompletna priča nastala kao "proizvod fantazije zlonamjernih ljudi koji žele da unište reputaciju igrača u klubu i njihovih porodica".

Alvarez je na kraju dobio otkaz, kao i svi njegovi pomoćnici, a Libertad je trentuno osmi u paragvajskoj Priemri sa samo tri pobjede u sedam mečeva.

Paty Gonzalez, djevojka igrača Libertada Edgara Beniteza, koja je navodno spavala sa trenerom Alvarezom
Demantuje da je bila s Alvarezom, no za trenera je već kasno
Alvarezova suprgua Johanna Garcia navodno je završila u krevetu s jednim od njegovih igrača

Top Komentari

premium
Jebe lud zbunjenog
9 0
Turgut2
Pumihh rospije kad vidis one tetovaze na zadnjice i pleca bjezi odmah jer to jebe sve okolo
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti