Romantični Hajrović oduševio Lejlu: "Ljubavi, nemam riječi..."

Pravi kavalir

Romantični Hajrović oduševio Lejlu: "Ljubavi, nemam riječi..."

Bh. fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Lejla su par koji malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Kada bi se među Dinamovim igračima birao onaj s najzanimljivijim modnim izričajem, nema sumnje da bi 'titula' otišla upravo u Hajrovićeve ruke, a pozornost javnosti nesvakidašnjim stilom plijeni i Lejla. 

Zbog ekstravagantnih modnih kombinacija Lejlu tako na Instagramu prati skoro 300 hiljada ljudi, koji s nestrpljenjem očekuju svaku novu objavu, a posljednja je posvećena godišnjici braka popularnog para.

Lejla se tako na Instagram Storyju pohvalila s iznenađenjem koje joj je njezin dragi priredio za petu godišnjicu braka. Kada je ušla u njihovu spavaću sobu, dočekala ju je gomila crvenih abola, a krevet je bio prekriven ružinim laticama.

Pazio je Izet i na detalje, pa je na zidu srebrnim slovima ispisao njihova imena i datum pete godišnjice, a da Lejlu dirnula ova romantična gesta svjedoči svakako i natpis koji je postavila uz objavu.

"Ljubavi, nemam riječi", napisala je Lejla.

Da je Dinamov fudbaler pravi kavalir isticala je Lejla u nekoliko navrata. Fotografisala je, recimo, od toga kako joj Hajrović otvara vrata pri izlasku iz automobila, do iznenađenja s ružama s porukom.

Upoznali se u Švicarskoj

Ljubavna priča ovog para počela je u Zürichu, Leylinom rodnom gradu. U tom periodu je Hajrović bio tek na početku karijere i još daleko od sportskih uspjeha, a svoj odnos ovaj par u međuvremenu je izgradio na ljubavi, poštovanju i međusobnoj podršci.

Top Komentari

GAziJAA___
GABORKA.BA
22 4
Abalo
Jest odvratna ocam i hajrovica zamrzio zbog ove stuke. Ko kaze letu stuke, ova hoda buraz hahahahha
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti