Bivši bh. reprezentativac stigao na drugo ročište i o Karleuši rekao samo jednu rečenicu

Bio je nasmijan i raspoložen pred sudnicom

Bivši bh. reprezentativac stigao na drugo ročište i o Karleuši rekao samo jednu rečenicu

S. Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac u Beogradu je danas stigao na suđenje sa popularnom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Kako je već poznato, Karleuša ga je tužila za povredu ugleda i časti. Na prvom suđenju se nije pojavila zbog smrti svoje majke, a čini se da neće ni na drugom.

Naime. bh. defanzivac je nasmijan stigao na ročište gdje ga je dočekao veliki broj novinara i fotoreportera, a on je bio veoma raspoložen.

Na pitanje da li će se pojaviti Karleuša, kratko je odgovorio: "Ne znam, pitajte nju".

Podsjetimo, skandal je počeo u januaru kada su se pojavile fotografija i snimci njihovog druženja u Grčkoj, a potom i eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice.

Ona je odgovarala putem društvenih mreža i nije birala riječi da uvrijedi bh. fudbalera. Iako su mnogi mislili da je to samo jedan od skandala u nizu na kraju se ispostavilo da je između njih zaista nešto bilo.

Nedavno poslao jasnu poruku preko Instagrama

Zbog afere s Jelenom Karleušom, te tetovaže ratnog zločinca izgubio je mjesto u reprezentaciji BiH, ali i belgijskom Anderlechtu koji očito više ne računa na njega.

Ipak, bivši reprezentativac naše zemlje i dalje se često oglašava na društvenim mrežama, a nedavno je objavio story na Instagramu koji je izazvao dosta komentara.

Očito je da bivšem bh. reprezentativcu smetaju razne kritike koje je dobio zbog svog ponašanja van terena, te je i danas odlučio da pošalje poruku preko Instagrama.

"Ja sam zvijer, a vi pripitomite nekog drugog nekog voljnog da sluša. Psi su vaše sluge, a ne ja, makar platio životom za to. Ako ikad sretnem smrt prigrlit ću je kao najboljeg druga jer nema ljepšeg načina otići sa ovog svijeta nego slobodan, neobuzdan i divlji. Bez lanca i okova kao vuk!", poručio je Igrač s brojem šest.

Top Komentari

Pasha79
Daj ba ne seri šareni !!! Nabacio tetovaže i sad sam mangup !!! Balavac jedan
9 0
MirzaBarucic
Hoce li stici na okupljanje reprezentacije? :))))
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi