Zvijezda finala Lige prvaka: Kinsey objavila "vruću" fotografiju s Ibize

Na "zasluženom" odmoru

Zvijezda finala Lige prvaka: Kinsey objavila "vruću" fotografiju s Ibize

Endin Čaušević

Zanosna Kinsley Wolanski obilježila je finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Liverpool je pobijedio u finalu sa 2:0 i osvojio trofej Lige prvaka, ali nakon utakmice svi su pričali smo o Kinsey koja je utrčala na teren tokom prvog poluvremena.

Atraktivna plavuša je ovim potezom izreklamirala porno stranicu svog dečka Vitaly Uncensored, a kada se saznalo o kome se radi, ona je na Instagramu dobila ogroman broj pratilaca.

Njen profil je dobio skoro tri miliona novih fanova, ali ju je onda Instagram blokirao. No, ona je uspjela vratiti svoj profil na kojem trenutno ima 2,6 miliona pratitelja.

Nakon lude noći u Madridu trenutno odmara na Ibizi, a danas je svoje fanove počastila izuzetno "vrućom" fotografijom na kojoj je istakla svoje grudi.

View this post on Instagram

She’s a devil in disguise, I can tell by looking in her eyes 😈

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Top Komentari

bistrik87
bradavica ko tops fuj
4 8
dobojan90
Cuj fuj a govno bi joj ko sarmu pojeo.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi