Amar Mehić potpisao ugovor s FK Željezničar

Stigao iz Zvijezde iz Gradačca

Amar Mehić potpisao ugovor s FK Željezničar · Zvanično

Endin Čaušević

FK Željezničar punom parom se priprema za novu sezonu, a drugi dio priprema sarajevski tim će obaviti u Livnu.

Plavi će sutra otputovati u Livno gdje će nastaviti pripreme i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Igrački kadar se još uvijek slaže i očekuje se još nekoliko pojačanja.

Željezničar je danas potvrdio da je ugovor s ovim klubom potpisao 18-godišnji Amar Mehić. Ovaj vezni igrač proteklu sezonu igrao je za Zvijezdu iz Gradačca, a sa Željom je potpisao petogodišnji ugovor.

Mehić je prošao sve omladinske kategorije Zvijezde, a u protekloj sezoni za prvi tim ovog kluba odigrao 30 utakmica, te je postigao šest golova i dodao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veoma sam sretan i veoma motivisan za još bolji rad. Zahvaljujem se svim dosadašnjim trenerima, mojoj Zvijezdi i struci Želje na ukazanom povjerenju koje će kvalitetnim angažmanom opravdati", rekao je Mehić nakon potpisivanja ugovora.

Mehić je proteklih dana bio na probi koju je očito uspješno prošao, te su mu čelnici kluba odlučili pružiti šansu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasimaga
Djete oni za kifle nemaju, izradit ce te ko da gledam. Blokirani racuni, duguju tri place, a onaj jedan njihov samo sanja Mujakiceve miluone, gdje su?
12 2
Seher Rajvosa
Babin sin... Jel dobio kartu za Livno ? HAHAHAHA
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi