Gol kakav je postignut u Bahreinu bez problema može ući u izbor za Puskasev gol godine

Spektakularan potez

Gol kakav je postignut u Bahreinu bez problema može ući u izbor za Puskasev gol godine

S. Grebović

Da fudbal danas igraju baš svi, postala je ustaljena floskula koje svakim danom postajemo sve više svjesni.

Na svakom kutku planete postoje pravi majstori najvažnije sporedne stvari na svijetu, a pravu magiju smo videli na jednom meču Arapskog kupa koji igraju klubovi sa Bliskog istoka.

Bahreinska Al Rifaa je uspjela da pobijediti Tanger rezultatom 2:0, a  drugi pogodak je pravo remek-djelo izvjesnog Sayda Hashima Ise koji je postigao gol petom u vazduhu nakon centaršuta jednog njegovog saigrača.

Svi su ostali zatečeni pa i sam Bahreinac nakon postignutog pogotka koji se zaista, ne viđa često.

Top Komentari

Valdore
Za morone koji komentarisu a nemaju pojma o zivotu covjek je petom uhvatio loptu u VAZDUHU ovi nasi neznaju punim da udare kad im lopta ide po zemlji.
0 4
AmaRam4
bilo je ovakvih bolji je Bajicev skoro jer je akcija brza bila a presli su mnogo vise metara igraci nego ovi
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi