Čeka se derbi

Horde stigle na Grbavicu, odmah počela prepucavanja

Edmir Škorić

Za nekih 90 minuta počinje veliki sarajevski derbi na stadionu Grbavica.

Susret Željezničara i Sarajeva igra se od 20 sati i, kao i obično, privukao je veliku pažnju javnosti, kako u glavnom gradu BiH, tako i u ostatku države.

Navijači polako pristižu na Grbavicu, a tamo su stigli i gostujući navijači, koji su u korteu krenuli put Željinog stadiona.

Po dolasku Hordi ispred sjeverne tribine, počelo je uobičajeno prepucavanje, koje će se sasvim sigurno nastviti i tokom utakmice, no nadamo se da neće biti nemilih scena.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
sta gledate, napadnite, strah od 10 specijalaca, kako nam je smjesna navijacka scena, odavno nisam dio nje, jer idem gdje ostali bjeze, dosta sam budala bio
0 10
Jasko91
Gledaj pitara smrde na kilometar !
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi