Monstrum iz pakla: Jeziva ispovijest djevojke koja je žrtva pomahnitalog fudbalera

Nestvarne scene

Monstrum iz pakla: Jeziva ispovijest djevojke koja je žrtva pomahnitalog fudbalera

Midhat Šljivak

Jezivu i stravičnu priču ispričala je 33-godišnja Danielle Thomas koju je fudbaler Reece Thompson (26) brutalno pretukao.


Nekadašnji igrač York Cityja i drugih niželigaša trenutno je u zatvoru, gdje služi kaznu od tri godine i četiri mjeseca, a u narednih 10 godina ne smije prići Daniellii njezninoj porodici.

Opisala je ova djevojka kroz kakav pakao je prošla...

"Iz istog smo mjesta i slao mi je stalno poruke. Dolazio je po mene nakon treninga, a nakon što sam šest godina bila sama, konačno sam bila spremna za novu vezu. Predstavila sam ga djeci, koja su ga odmah prihvatila, ali u aprilu 2018. godine je krenuo pakao", priča potresena Danielle.

Probudili su je žestoki udarci...

"Počeo me je tući tokom sna. Govorio je kako je našao poruke na telefonu i odlučio je da me pretuče. Zgrabio me je za kosu, a zatim je razbio ogledalo o moju glavu. Puklo je na 1000 komadića".

U septembru prošle godine Reece je potpuno poludio.

"Nazvao me je prljavom kučkom i zatim udario u stomak i u glavu. Povukao me je za kosu i odvukao u sobu gdje me je nastavio prebijati. Molila sam ga da prestane, a zatim je ponovo razbio ogledalo o moju glavu. Zgrabio je potom metalnu šipku i udarao me njom. Tijelo mi je bilo puno modrica i oteklina, nisam mogla ni hodati. Sjekao me je komadimićima stakla, polivao farbom i tjerao me je da je ližem sa poda", istakla je Danielle.

Nakon svega je uspjela da skupi hrabrosti i da ga prijavi. Međutim, povrede su bile jako teške, imala je polomljena rebra, vilicu, a morala je na operaciju kostiju lica.

Reece je sa druge strane iza rešetaka i ne smije prići Danielli u narednih 10 godina

Top Komentari

Mungos
A sta ako je ona stvarno kurava?
3 4
Adnanos
Frajer nema sta. Nadam se da ce mu u zatvoru uzeti nevinost malo nevinasce,
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi