Emotivan nastup Gradimira Crnogorca: Klub je na izdisaju, crno nam se piše

Trener FK Sloboda

Emotivan nastup Gradimira Crnogorca: Klub je na izdisaju, crno nam se piše

M. Šljivak

Sloboda je danas poražena u Bijeljini od Radnika rezultatom 3:2.

Tuzlanski tim je odigrao jako dobar meč, ali na kraju ipak nisu uspjeli da dođu do bodova.

Trener tima sa Tušnja Gradimir Crnogorac kratko je govorio o utakmici, a mnogo više o dešavanjima unutar tima.

"Čestitam protivniku na pobjedu. Radnik je ozbiljan tim i zaslužuje da bude u vrhu bh. fudbala. Loše smo branili prekide i primili smo ta dva gola. Igrači me nisu poslušali, iako sam upozoravao na to", rekao je Crnogorac.

Zatim se trener tuzlanskog tima osvrnuo na tešku situaciju unutar ekipe. Istakao je da se Sloboda nalazi pred gašenjem

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pored svih problema i nedaća, ova ekipa je karakterna i ekipa koja ima jedan jak timski duh. Jaki su u glavi i veliki su prijatelji i ovom prilikom ih samo mogu pohvaliti za sve što su uradili. Ovi momci zaslužuju puno bolji status od našeg kluba. Naš klub koji slavi 100 godina je na izdisaju. To može shvatiti kako ko hoće, ali dotakli smo dno. Umjesto da cijeli grad i regija slavi rođendan kluba, mi moramo pričati o stvarima koje moraju da budu obezbjeđene igračima. To mi nemamo. Apelujem na Grad i na sve ljude da se trznu. Više nije pet do 12, već je 12:05. Našem klubu se piše crno", dodao je emtovini Crnogorac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
Gradimire moj sa slobodom uspravno stoj,sloboda je ime kakvo god da je.. Zajedno sa Sarajevom zeljom velezom celikom citiyem mladosti pa zovnite i borca i zvijezdu i radnika a svi ZAJEDNO IZBACITE ULJEZE ,,a i savez ne preskocite on nas sviju IZMUZE..I VAMA I VELEŽU/MOM SE JE DOSTA OVOGA JADA STO SARAJEVU DE DESAVA SADA DESILO NAMA ..ako vako i dalje ostane,,samo je trenutak i momenat ko je SLJEDECI za šišanje u redu..vec se sloge svi ovi gore spomenuti hvatajte,,jer cete svi u BUDUČNOSTI velike cehove da plaćate,,dosta je više,, napravite promjene da se konačno prodiše..sretno slobodo moja
20 11
konjnakvadrat
Dje ste tuzlaci carsijaneri, sprdali ste podrinjca i kalesijca, i otjerali iz Slobode, a dosao sve kokuz do kokuza.
19 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi