Atraktivna Kinsey objavila story za pamćenje: Ovakve stvari joj dižu popularnost do neba!

Ne libi se pokazati tijelo

Atraktivna Kinsey objavila story za pamćenje: Ovakve stvari joj dižu popularnost do neba!

Zanosna plavuša Kinsey Wolanski postala je poznata široj javnosti nakon što je ljetos prekinula finale Lige šampiona između Tottenhama i Liverpoola tako što je utrčala na teren polugola.

Nakon toga Kinsey je stekla svjetsku popularnost i trenutno ima čak 3,3 miliona pratilaca na Instagramu. Taj broj konstantno povećava tako što svakodnevno objavljuje golišave fotografije ili video zapise.

Jedan takav video objavila je danas na storyju i baš je bila hrabra. Zumirala je svoje zanosno tijelo u bikiniju što je sigurtno mnoge natjeralo da nekoliko puta pogledaju story koji inače vrlo kratko traje.

Sigurno da ovakve stvari donose i veliki novac straktivnoj Kinsey koja je inače platila kaznu jer je prekinula finale Lige prvaka ali to je svakako bila cijena koja se isplatila platiti obzirom na svu popularnost koju je kasnije stekla.

Top Komentari

Zeleni_zub
Ove moraliste kojim kao smeta ovo treba fakat izucavat na studiju psihologije. Sta je ljudi, sta vam smeta, vazda je duplerica u svakom magazinu bila. I sad pet vazda istih pametnjakovica kao ne vole vidjet zensku guzicu, oni su iznad toga, hoce samo van dyka i mourinha da gledaju. De ba ne serite vise
10 4
doa075
ledno i skoric se takmice koji ce bolju dojku objavit , jucer skoric vijest da rukometasica nije na vrijeme uspjela dojku sakriti, danas lendo uzvraca udarac sa pohotnom Kisey, to se ocekuje od jednog sportskog portala, samo tako momci imate potencijal :D
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.