FK Sloboda i FK Velež "mjerkaju" Kenana Horića

Saznajemo da je interesantan ovim klubovima

FK Sloboda i FK Velež "mjerkaju" Kenana Horića · Saznajemo

A. Čaušević

Iskusni Kenan Horić je slobodan u izboru nove sredine pošto je jučer dogovorio sporazmni raskid saradnje sa FK Mladost iz Doboja kod Kaknja. 

Ovaj 29-godišnji defanzivac, po svemu sudeći, neće dugo biti bez angažmana pošto za njegove usluge ne manjka interesa, posebice od strane klubova iz Premijer lige.

SportSport.ba nezvanično saznaje da je Horića već kontaktirala Sloboda koja je očigledno jedan od klubova zainteresovanih za usluge bivšeg defanzivca Čelika.

Također nezvanično, za Horića je interes pokazao i mostarski Velež. Rođeni će tokom pauze dovesti određeni broj novih igrača, a na radaru mostarskog kluba našao se i iskusni Zeničanin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje da se vidi gdje će ovaj bh. defanzivac nastaviti karijeru. Inače, Horić je u Mladost stigao u januaru ove godine iz Antalyaspora. Dok je bio član Antalyaspora posuđivan je kiparskom Pafosu dok je u svojoj karijeri nastupao još za NK Domžale i NK Čelik.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hRASNICArULES
Nema Velež para šta vam je igraci im igraju za radničku platu
3 13
KB9
Samo da znate ko god ga kupi On vam nece igrati protiv Celika jer je on srcem vezan za taj klub Profesionalnost = 0
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi