Radovac: Velež je jedan od najvećih klubova u BiH
Velež TV

Bivša nada Sarajeva u Mostaru

Radovac: Velež je jedan od najvećih klubova u BiH

FK Velež je večeras i zvanično predstavio svoje novo pojačanje.

Za mostarski klub u nastavku sezone će, kako je saopšteno, nastupati 23-godišnji Samir Radovac. Nekadašnji dragulj Sarajeva u Vrapčiće je stigao kao slobodan igrač, a posljednjih šest mjeseci je proveo u Grčkoj noseći dres PAS Giannine.

Nakon što je potpisao ugovor Radovac je izjavio kako je veoma zadovoljan, ne štedeći hvalospjeve na račun Rođenih.

"Velež je veliki klub sa velikom tradicijom i bogatom historijom, jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini. Ljudi u klubu rade sjajan posao i nadam se da ćemo svi biti zadovoljni na kraju sezone", prve se impresije Radovca po dolasku u novi klub.

Vjeruje da mu neće biti teško da se prilagodi u novoj sredini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratio sam rezultate u proteklom periodu. Klub koji je prošle godine igrao u 1. ligi FBiH danas je stabilan premijerligaš. Neke igrače već poznajem, neki su bili i u Sarajevu, tako da se nadam da ćemo na kraju svi dobro sarađivati", poručio je Radovac.

Radovac je, podsjetimo, prethodno u našoj zemlji igrao još za Olimpik i Sarajevo.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragnarrsonn
Kakav klub takvi i transferi
2 8
nijepoznat
Sretno federalci
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi