Pjanić objavio fotografiju sa sinom Edinom na Instagramu, komentar ostavio i Ribery

Dobio veliki broj lajkova

Pjanić objavio fotografiju sa sinom Edinom na Instagramu, komentar ostavio i Ribery

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić često koristi priliku da na Instagramu objavi fotografiju sa svojim sinom Edinom.

Pjanić svoje slobodno vrijeme najviše koristi za druženje sa sinom Edinom koji je odlučio krenuti njegovim stopama. Edin igra u omladinskim kategorijama Juventusa i jasno je od koga je naslijedio talent.

Bh. reprezentativac sinoć je objavio na Instagramu fotografiju sa svojim sinom koja je izazvala mnogobrojne reakcije. Pjanić je dobio skoro 150.000 lajkova, a tu su bila i dva zanimljiva komentara.

Naime, srce u komentaru ostavili su fudbaleri Fiorentine, Franck Ribery i Kevin-Prince Boateng, koji su očito bili oduševljeni fotografijom veznjaka Juventusa.

Od poznatih ličnosti lajkove su ostavili Jusuf Nurkić, Amel Tuka, Zvjezdan Misimović, Damir Džumhur...

Top Komentari

Plavi_Strumf
Nemoj da se kliberis, bacim te na usta ko Ramosa Ribery
1 5
Sanska_Prangija
kevin prince boateng je bas 'jeromeboateng' na instagramu.. a jerome boateng pravi je stari igrac fiorentine..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi