Diletta bi s Ronaldom na pivu, a s Mourinhom na večeru: "S Ronaldom neću zbog jedne stvari"

Zanosna novinarka otkrila

Diletta bi s Ronaldom na pivu, a s Mourinhom na večeru: "S Ronaldom neću zbog jedne stvari"

E. Čaušević

Zanosna italijanska novinarka Diletta Leotta sinoć je bila u centru pažnje na festivalu u San Remu gdje je bila u ulozi voditeljice.

Diletta je svojim sjajnim izgledom ponovo privukla veliku pažnju, te je zaludila maštu mnogobrojnih fanova. Ona je dala i zanimljiv intervju za italijanski magazin "Chi" gdje je fudbal bio neizostavna tema.

Ona je prije nekoliko godina postala sportska novinarka, te je svojim seksipilnim izgledom brzo postala zvijezda na Apeninima. Djevojka iz Catanije se u fudbalu jako dobro snalazi, te svoj posao radi zaista odlično.

Između ostalog, Diletta je u svom intervjuu imala pitanje s kim bi radije izašla na velčeru, Cristianom Ronaldom ili Joseom Mourinhom, te je dala zaista sjajan odgovor.

"Sa Cristianom može na pivu i malo kasniji izlazak nakon večere, ali za stol radije s Mourinhom jer Cristiano jede samo salatu i pileća prsa", kroz smijeh je rekla Diletta.

Top Komentari

Maestro
Joj kurve i o njoj se piše ko da je ona nešto u svijetu
15 7
Rajvosa2019
Lutko mogla si samnom na cevape kod Zelje - kasnije kod mene u kokosinjac da se igramo pipe-dire
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije