Bitnije snimiti nego spasiti: Navijači rivala ga izboli, uspio je zatražiti pomoć, a zatim je umro

Šokantni snimci s ulica Calija

Bitnije snimiti nego spasiti: Navijači rivala ga izboli, uspio je zatražiti pomoć, a zatim je umro

Admin Čaušević

Šokantni snimci stižu nam iz Kolumbije gdje je tokom noći odigran derbi ljutih rivala između Deportiva Calija i Americe de Cali. 

Žestoki derbi je imao uvertiru sa tragičnim posljedicama s obzirom da je jedan navijač Americe smrtno stradao.

Suvozač iz jednog autmobila je snimio scenu kako navijači Deprotiva tuku navijača Americe koji je tom prilikom uboden u predjelu stomaka.

Nekako je uspio pobjeći, doći do automobila koji su stajali na semaforu, naslonio se, tražio je pomoć koja nije došla.

Nekoliko trenutaka kasnije pao je u nesvijest. Dolazak hitne pomoći je bio uzaludan jer je ubrzo preminuo pa su ga ljekari uzalud pokušali oživjeti.

Zaista šokantne i zabrinjavajuće scene na koje je teško dati bilo kakav razuman komentar...

Inače, Deportivo je dobio derbi golom iz sudijske nadoknade. Domaći su vodili s 1:0 preko Palavecina iz šeste minute, da bi Vergara u 59. minuti vratio stvari za početak. Trijumf domaćim u 91. minuti donio je Lizarazo.

Top Komentari

Rigel
Nazalost ovom decku nije bilo pomoci. Onaj katil sa kacketom ga je ubo u prsa. Ubiti nekoga samo zato sto navija za drugi klub... :(
7 0
Benjamingst
Pitam se zasto ovo postavljate? Uzasno sta se ovdje sve postavlja od ubistava, golih zena itd a sportski portal.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.