ANKETA: Zajedno izaberimo najznačajnijeg igrača Premijer lige BiH od 2002. do danas

ANKETA: Zajedno izaberimo najznačajnijeg igrača Premijer lige BiH od 2002. do danas

Adnan Beganović

Premijer liga Bosne i Hercegovine, kao i gotovo sva prvenstva u Evropi, prekinuta je zbog pandemije uzrokovane korona virusom, a u momentima kada s nestrpljenjem svi zajedno očekujemo vijesti o nastavku sezone biramo najznačajnijeg igraču PL od sezone 2002/2003 kada zapravo u elitnom rangu učestvuju klubovi sa prostora cijele BiH.

Redakcija portala odabrala je 32 igrača koji su ostavili trag u Premijer ligi BiH uz određene kriterije. Tako smo se odlučili da osnovni kriterij bude to da je igrač odigrao najmanje tri sezone od 2002/2003, a gledali smo i njegov uticaj na ekipu u kojoj je igrao, te osvojeni trofeji. U izbor su mogli ući samo oni igrači koji su odigrali više od 50 utakmica u Premijer ligi i koji su zapravo ostavili trag u domaćem takmičenju, bez obzira na njihov možda daleko uspješniji ino angažman. 

Dakle, u prvom krugu imamo 16 parova, a na vama je cijenjeni posjetioci portala da odaberete svog favorita i tako ga "pogurate" ka osmini finala. 

Glasanje će biti otvoreno do srijede, a od četvrtfinala vršit ćemo žrijebanje parova te ćemo vas putem portala obavještavati o rezultatima glasanja kao i o parovima svake naredne runde.

Glasajte u anketi:

Parovi šesnaestine finala:

1. Ibrahim Šehić - Semjon Milošević

Sadašnja 'jedinica' fudbalske reprezentacije BiH je svoju karijeru započela upravo na premijerligaškim terenima. U periodu od 2008. do 2011. godine Ibrahim Šehić je nosio dres Željezničara i važio je za najboljeg golmana u bh. šampionatu, a to mu je na kraju, očekivano, donijelo i inostrani angažman.

Sljedeće odredište bila je Turska, tačnije Mersin, a preko Qarabaga došao je u Erzurumspor u čijem dresu ove sezone brani odlično. Mediji u Turskoj već špekulišu kako ga na svom radaru ima veliki Bešiktaš.

Semjon Milošević je najveći dio svoje karijere proveo u Premijer ligi BiH. Modriča, Leotar, Posušje, Sloboda, Sarajevo, Zrinjski..., samo su neki od klubova za koje je igrao ovaj nekada odlični odbrambeni fudbaler, koji se može pohvaliti da u riznici trofeja ima i dva naslova prvaka BiH.

Posebno se pamte njegovi nastupi u Sarajevu, gdje je velikom borbenošću osvojio i srca navijača te dobio nagraadu "Ismir Pintol".

2. Asmir Avdukić - Emir Obuća

U skupinu premijerligaških legendi svakako se ubraja i Asmir Avdukić. U najjačem rangu bh. fudbala Avdukić je nosio dresove brojnih klubova, od Rudar Prijedora do Čelika, ali najbolji njegovi dani vezani su za Borac na čijem golu je sakupio skoro dvije stotine nastupa.

Partije koje je pružao u banjalučkom timu bile su mu donijele i mjesto u fudbalskoj reprezentaciji BiH s kojom je putovao i na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Danas kada na plećima ima 38 godina brani za Željezničar Sport Team.

Emir Obuća ubraja se među najbolje napadače koje je FK Sarajevo imao u historiji. Na 205 odigranih utakmica Obuća je postigao 89 golova, a sa bordo klubom, u kojem je počeo karijeru, osvojio je dva naslova u Kupu BiH i jednu titulu prvaka naše zemlje.

Kroz karijeru je, pored Sarajeva, još imao priliku nastupati za Olimpik, Čelik, belgijske klubove Tienen i Mechelen, bugarski Litex Lovetch, a okušao se i u Iranu. U ovoj zemlji je nastupao za PAS Hamedan i Rah Ahan.

3. Mirsad Bešlija - Pero Stojkić

Svoju karijeru Mirsad Bešlija je započeo u rodnim Živinicama, odakle je prešao u Bosnu iz Visokog, a potom u Željezničar čija je u međuvremenu postao legenda.

U Plavom dresu je Bešlija odigrao ukupno 159 utakmica i postigao 26 golova, uspio je i da osvoji četiri titule prvaka BiH i tri kupa naše zemlje, ali i da bude dugogodišnji reprezentativac.

Imao je i bogatu inostranu karijeru. Nosio je dresove Genka, St. Truidena i Heartsa iz Škotske.

Pero Stojkić rođeni je Mostarac, svakako jedan od najboljih lijevih bekova u historiji našeg prvenstva. Mirni i samozatajni momak uživa veliki ugled među svojim suigračima o čemu govori činjenica da je dugogodišnji kapiten Plemića.

Tri godine je proveo u Makarskoj igrajući za Zmaj, jednu sezonu u Osijeku, a od 2011 godine kad se konačno vratio u Mostar neizostavni je član udarne postave Zrinjskog. Čak 4 puta podigao je pehar namijenjen najboljoj momčadi Bosne i Hercegovine a prema službenim podatcima skupio je 240 nastupa za HŠK Zrinjski.

4. Jadranko Bogičević - Nermin Šabić

Bogičevićevi premijerligaški dani počeli su 2005. godine. Iz Crvene zvezde je došao u Borac, odakle ga je fudbalski put preko Modriče Maxime doveo do Željezničara gdje je postao jedan od igrača sa najviše nastupa od osamostaljenja BiH.

Bogičević je u periodu od 2010. do 2013., te od 2016. do 2020. nastupio ukupno 205 puta i upisao 12 pogodaka za sarajevski klub.

Prvi naslov prvaka BiH je osvojio sa Modričom u sezoni 2007/2008., a u međuvremenu sa Željezničarom je osvojio još tri, te isto toliko u Kupu BiH. U najmasovnijem takmičenju je trofej podigao i sa Olimpikom.

Nermin Šabić svojevremeno je bio standardni reprezentativac BiH, kroz karijeru se okušao i izvan granica naše zemlje, a prava je šteta što u majstorijama ovog veznjaka nismo duže uživali u Premijer ligi s obzirom da je Šabić u premijerligaškom Čeliku odradio pet sezona.

Njegova fudbalska priča je počela u Čeliku iz Zenice, čiji je dres nosio u nekoliko navrata, a još je imao priliku i da nastupa za sarajevski Željezničar 2001. godine koju nismo vrijednovali u odabiru igrača koji su obilježili Premijer ligu.

Danas je selektor kadetske reprezentacije BiH.

5. Sedin Torlak - Dalibor Šilić

Sedin Torlak je cijelu svoju karijeru proveo igrajući u BiH, a najviše ga, naravno, pamtimo po nastupima u dresu Sarajeva.

Nekada sjajni fudbaler je na Koševo došao 2008. godine i za pet godina je prema dostupnim podacima sakupio 151 nastup u bordo dresu, a iako je igrao u zadnjoj liniji, uspio je i da postigne 12 golova.

Njegove igre znali su prepoznati i navijači koji su ga u dva navrata nagradili s titulom najborbenijeg igrača u jednoj takmičarskoj sezoni - "Ismir Pintol". Iako sa Sarajevom nije osvojio nijedan trofej sasvim sigurno je ostavio neizbrisiv trag u premijerligaškom fudbalu. Danas je angažovan u omladinskom pogonu Sarajeva.

Dalibor Šilić, omaleni ali prodorni Konjičanin na sebe je pozornost skrenuo partijama u čitlučkom Brotnju. Poslije epizode u Mariboru odigrao je 9 utakmica za Željezničar u sezoni 2002/03 nakon koje odlazi u Široki Brijeg gdje sebi sjajnim igrama u idućih 10 godina osigurava sebi status jedne od klupskih legendi. U 228 utakmica za Širokobriježane postiže 64 gola te osvaja dva naslova prvaka Bosne i Hercegovine i dva Kupa. Postigao je ukupno 77 pogodaka u dresovima Brotnja, Željezničara i Širokog.

6. Slobodan Jakovljević - Saša Kajkut

Jakovljevićevo ime je za bosanskohercegovačku javnost bilo nepoznanica kada je prvi put došao u Premijer ligu.

Iz Subotice ga je najprije doveo Radnik s kojim je ostvario historijski rezultat osvajanjem Kupa BiH, a 2016. godine bijeljinski klub je zamijenio sa Zrinjskim u kojem do danas važi za bedem odbrane.

Zrinjski je klub u kojem se Jakovljević dosad ujedno i najviše zadržao. U dresu s lentom je odigrao više od 100 utakmica, a o kakvom se igraču radi nerijetko ističu i napadači iz bh. šampionata koji otvoreno kažu kako im je s Jakovljevićem najteže izaći na kraj.

Uz Kup BiH s Radnikom, u svojoj riznici trofeja Jakovljević ima i dva naslova prvaka sa Zrinjskim.

Saša Kajkut je još jedan igrač koji je i dalje aktivan, a kojeg možemo svrstati među najbolje premijerligaške fudbalere.

Kajkut je igrajući u dresovima Borca, Čelika, Krupe, Zrinjskog i Željezničara sakupio 161 nastup u Premijer ligi BiH, a pritom je postigao 59 golova i ubilježio deset asistencija. Od trofeja koje je osvojio vrijedi istaknuti naslov prvaka sa Zrinjskim u sezoni 2016/2017., te godinu dana kasnije Kup BiH sa Željezničarom.

U inostranstvu je igrao za Sheriff, Baku, PAE Veriju, AOK Kerkyru, South Chinu...

7. Zajko Zeba - Bojan Regoje

Zajko Zeba je, bez dileme, jedan od najboljih poslijeratnih fudbalera koji su igrali u BiH.

Igrao je Zajko u Rusiji, Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, ali u njegovom fudbalskom znanju najviše se uživalo u Premijer ligi BiH, gdje je najveći trag ostavio noseći dres Željezničar.

Za Željezničar je odigrao više od 150 utakmica i pritom je uspio da osvoji dva naslova prvaka BiH i tri trofeja u Kupu, a šampion je također bio i sa Zrinjskim. U BiH je još nastupao za Olimpik, Brotnjo i Slobodu.

Bojan Regoje se može smatrati jednom od ikona Premijer lige BiH. Samo u prethodnoj deceniji Regoje je odigrao više od 150 utakmica u bh. šampionatu, a sve to u dresovima Olimpika, Čelika i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Vjerovatno ni sam ne zna koliko je prije toga sakupio nastupa za svoj matični klub Slaviju iz Istočnog Sarajeva, gdje je po odlasku u penziju, bez prevelike pompe, dobio priliku da radi kao trener. Trenutno vodi kadetsku selekciju Sokolova.

U sezoni 2014/2015. osvojio je Kup BiH sa Olimpikom.

8. Veldin Muharemović - Mladen Žižović

Veldin Muharemović je u Premijer ligi BiH igrao samo za dva kluba - Sarajevo i Olimpik.

Dres Sarajeva je Muharemović nosio u dva navrata, od 2003. do 2007. te od 2010. do 2011. godine, a u tom razdoblju za bordo klub je prema dostupnim podacima odigrao nešto više od 150 utakmica i pritom postigao 13 golova.

Sa Sarajevom je osvojio jedan naslov prvaka BiH i jedan Kup BiH, a u najmasovnijem takmičenju pehar je podigao i sa Olimpikom u čijem dresu će također kasnije ostaviti veliki trag.

I danas je fudbalski aktivan, igra u Luksemburgu za tim po imenu Fola Esch.

Sadašnji trener Zrinjskog Mladen Žižović također se može pohvaliti da je imao itekako uspješnu karijeru u Premijer ligi BiH.

Žižović je bio sjajan vezni igrač koji je najbolje fudbalske dane proveo na mjestu gdje je i danas, u Mostaru, a u dresu s lentom je odigrao 170 službenih utakmica.

Sa Zrinjskim je u sezoni 2008/2009. osvojio i naslov prvaka BiH, a bio je i dio generacije koja je Radniku donijela prvi u historiji trofej u Kupu naše zemlje.

9. Wagner - Srđan Stanić

Wagner Santos Lago, doslovce ikona NK Široki Brijeg i Premijer Lige koju predvodi na vječitoj ljestvici najboljih strijelaca. Iz relativno nepoznatog brazilskog kluba Atletico Jaboticabal trbuhom za kruhom se uputio u Evropu, završio u BiH i postao - legenda. Od 2003. do 2006 igrao je za HŠK Posušje gdje je zabio 35 pogodaka a 2006. završava u Širokom Brijegu gdje je svoje ime ostavio na vrhu ljestvica mnogih rekorda.

Za klub s Pecare mrežu je tresao 90 puta. Sa 125 golova uvjerljivo prvi strijelac u istoriji PL BiH. Sa Širokim Brijegom je osvojio dva naslova prvaka BiH kojima je dodao i jedan Kup naše zemlje.

Srđan Stanić, desni bek koji je još uvijek aktivan fudbaler i koji je u Željezničaru ostavio neizbrisiv trag, a tokom karijere nastupao je i za Zrinjski. 

Osim za Željezničar i Zrinjski u Premijer ligi je nastupao i za Slaviju te Olimpik, a ukupno je osvojio četiri naslova prvaka Bosne i Hercegovine i dva Kupa naše zemlje. 

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrao je više od 200 utakmica s čime se pože pohvaliti mali broj fudbalera.

10. Mersudin Ahmetović - Darko Spalević

Mersudin Ahmetović robusni napadač aktualnog prvaka BiH FK Sarajevo veliki trag osim na Koševu ostavio je i u tuzlanskoj Slobodi koja je bila njegov prvi premijerligaški klub. Nakon dobrih epizoda u Rusiji i Kazahstanu vratio se u Slobodu, a od 2016. godine zasigurno je prvo ime bordo tima s kojim je u prošloj sezoni osvojio i duplu krunu.

Ahmetović je i u ovoj sezoni dok nije bila prekinuta pandemijom koronavirusa bio prvi strijelac Sarajlija i sa svojim klubom hitao je ka odbrani naslova prvaka države. U 104 nastupa za Sarajevo prema dostupnim podacima mreže je tresao 51 put.

Darko Spalević, sjajni napadač iz Vučitrna na Kosovu jedini je igrač uz Ivana Lendrića u povijesti našeg nogometnog prvenstva koji je dva puta sezonu završavao kao prvi strijelac lige. U Slaviju je stigao kao već etabliran nogometaš koji je iza sebe imao respektabilnu karijeru u kojoj se uspio domoći i dresa Crvene Zvezde. U Slaviji od 2007. do 2009. u 66 utakmica mreže trese čak 44 puta. Poslije je imao kraću epizodu u sarajevskom Olimpiku odakle se opet u dva navrata vraća u FK Slavija. U Premijer Ligi za ova dva kluba ukupno je zabio 62 pogotka.

11. Nemanja Bilbija - Stevo Nikolić

Nemanja Bilbija, dijete banjalučkog Borca najveći trag ostavio je u mostarskom Zrinjskom. Sjajan strijelac i s izrazitim pobjedničkim mentalitetom u svoju privatnu kolekciju strpao je čak četiri naslova Bosne i Hercegovine. Odlične igre u Borcu odvele su ga u Vojvodinu koja ga vraća na posudbu u Borac u kojem opet igra sjajno i zabija pogotke. Od 2013. do 2015. bio je igrač Sarajeva s kojim osvaja Kupi  naslov prvaka BiH odakle prelazi u Zrinjski gdje postaje velika legenda mostarskog kluba i gdje osvaja tri uzastopna naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U Premijer Ligi dosad je mreže tresao 74 puta, a još uvijek je aktivan fudbaler. Nakon avanture u Južnoj Koreji vratio se u Zrinjski.

Stevo Nikolić igrao je za nekoliko premijerligaških klubova i u svakom ostavio veliki trag, no realno, najbolje partije pružio je igrajući za Modriču s kojom 2008. uspijeva doći do titule prvaka Bosne i Hercegovine. Poslije je skupio i 26 nastupa za Borac s kojim je također osvojio naslov prvaka BiH, a u međuvremenu je bio nogometaš rumunskog Otelul Galatija i mađarskog Debrecena. Od 2013. do 2016. nastupa i igra sjajno za Zrinjski gdje osvaja dva naslova prvaka i u 63 utakmice postiže 27 golova. Kasnije je imao uspješne epizode i u Željezničaru i Čeliku. Ukupno je zabio više nego respetkabilnih 95 pogodaka u PL BiH.

12. Sulejman Smajić - Jasmin Mešanović

Sulejman Smajić, omaleni Jajčanin, igrač je kojeg i dan danas spominju navijači Zrinjskog. Nastupajući za Plemiće od 2001 do 2008 ovaj veznjak plemenitog kova postao je ljubimcem mostarske publike a u prvoj šampionskoj sezoni Zrinjskog 2004/05 bio je uz Zorana Rajovića zasigurno najbolji igrač šeseterostrukog prvaka BiH.

Sjajne partije u dresu s lentom omogućile su mu transfer u Belgiju gdje se zadržao od 2008. do 2011. godine kada se vraća u BiH, tačnije u Željezničar s kojim uzima još dvije titule prvaka Bosne i Hercegovine. Na tri naslova prvaka države dodao je i tri trofeja u Kupu Bih te je jedan od najtrofejnijih nogometaša PL.

Jasmin Mešanović, jedan je od onih igrača koji su sa manje od 18. godina debitovali u Premijer ligi. Mešanović je prvi nastup u elitnom rangu upisao u dresu Slobode odakle nakon dvije godine odlazi u Čelik gdje je eksplodirao. Za dvije sezone postigao je 20 pogodaka, a nakon jednogodišnje avanture u Osijeku vraća se u BiH, tačnije u Zrinjski gdje u 58 nastupa postiže 22 pogotka. Sa Plemićima je osvojio dvije titule prvaka BiH, a 2017. godine seli u Maribor gdje i danas nastupa.

13. Alen Škoro - Krešimir Kordić

Alen Škoro ime je kojeg se sa sjetom sjećaju svi navijači FK Sarajevo ali i ljubitelji bh. fudbala. Igrač koji je zasigurno mogao napraviti više u svojoj karijeri pamtit će se po sjajnim golovima i potezima za koje se isplatilo platiti ulaznicu. Dospio do dresa francukog velikana Marselliesa, no ne računajući odličnu epizodu u austrijskom Grazeru, najbolje partije ostavio je za svoje voljeno Sarajevo.

Karijeru je završio u Olimpicu za koji je uspio zabiti jedan pogodak, no u bordo dresu u Premijer Ligi mrežu je tresao 53 puta. Zasigurno jedna od najvećih ikona domaćeg nogometa, iako nikada nije uspio podići trofej namijenjen prvaku Bosne i Hercegovine. U sezoni 2003/2004 sa 20 pogodaka bio je najbolji strijelac Premijer lige.

Krešimir Kordić, robusni napadač mostarskog Zrinjskog najbolji je strijelac ovog kluba u njegovoj povijesti. Kroz dugu karijeru isprofilirao se kao jedan od najboljih golgetera PL, a osim za Zrinjski s kojim je osvojio čak tri naslova i jedan Kup Bosne i Hercegovine Kordić je mreže tresao u dresovima HŠK Posušje i NK Široki Brijeg.

Sjajne partije u dresu mostarskog kluba donijele su mu transfer u Slovan iz Bratislave no u Slovačkoj nije ostao dugo te se vratio u PL. S 84 gola u samom je vrhu ljestvice strijelaca u PL od njenog osnutka.

14. Tomislav Tomić - Emir Hadžić

Tomislav Tomić, 30-godišnji Širokobriježanin pažnju na sebe skrenuo 2012. godine je u dresu GOŠK-a iz Gabele u kojem je igrao kao posuđeni nogometaš Širokog. Iduću sezonu pravi transfer u Željezničar u kojem ostaje 3 godine i u kojem je igrački eksplodirao i u svojoj prvoj sezoni na Grbavici dolazi do naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

Odlične partije u Želji donose mu transfer u grčki Xanthi no tamo ne ostaje dugo. Iz Grčke se vraća u BiH, u Zrinjski i za kratko vrijeme postaje jedan od najboljih igrača Plemića s kojima osvaja dvije titule. Trenutno nogometni kruh zarađuje u ljubljanskoj Olimpiji.

Emir Hadžić, danas kada je koordinator za sportski segment u FK Sarajevo, može se pohvaliti da je svojevremeno bio najbolji strijelac Premijer lige BiH.

Bilo je to u sezoni 2012/2013. kada je 'rešetao' mreže upravo u dresu tima sa Koševa, a kroz fudbalsku karijeru u našoj zemlji je ostao upamćen i po svojim zapaženim nastupima u Rudaru, Čeliku, Olimpiku, pa i Željezničaru.  Ukupno je u Premijer ligi i Kupu BiHodigrao nešto više od 170 utakmica i pritom je postigao 80 pogodaka.

U inostranstvu je igrao za Celje, Panetolikos, Istru, Honved, Ramat haSharon i Hapoel Akko

15. Goran Zakarić - Branislav Krunić

Goran Zakarić, momak iz Gradiške s jedva punih 18 godina u dresu Širokog koji ga je u svoje redove doveo iz Gradiške skreće pozornost na sebe, a sve to ne prolazi ispod radara zagrebačkom Dinamu koji ga već dogodine čini svojim igračem.

Međutim Zakarić je opet vrlo brzo završio u Širokom Brijegu kao posuđen igrač gdje je u nekoliko navrata (2011-2012, te 2013-2015) iza sebe imao sjajne sezone i etablirao se kao jedno od najboljih krila u ligi. U sezoni 2015-2016 s mostarskim Zrinjskim osvaja naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Kasnije je sjajno igrao u Željezničarus kojim osvaja Kup, a igre u plavom dresu donose mu transfer u Partizan. Trenutno je nogometaš banjalučkog Borca.

Branislav Krunić, Trebinjac izrazito čvrste konstitucije, odličnog šuta i sjajnog pregleda igre. Nogometno ime stekao je, gdje drugo nego u Leotaru gdje se 2003. sa suigračima okitio naslovom prvaka Bosne i Hercegovine.

Kasnije napravio odličnu karijeru u Rusiji odakle se 2010. vraća u Leotar, a od 2011. do 2013. ostavlja velik trag i u banjalučkom Borcu gdje je u 52 nastupa 10 puta tresao mrežu u premijerligaškim utakmicama. I sa Borcem je osvojio naslov prvaka naše zemlje.

16. Velibor Đurić - Samir Bekrić

Velibor Đurić, 38-godišnjak iz Vlasenice jedan je od igrača koji je najdugovječniji u našem prvenstvu, a iako već pet godina nije član Zrinjskog njegovo ime puno znači navijačima Plemića. Od 2005. do 2009. godine popularni Đuka je kreirao igru Mostaraca, a u tom prvom boravku u Mostaru osvojio je i prvenstvo i Kup BiH.

Odlični nastupi za Zrinjski donose mu transfer u poljski Widzew odakle se opet vraća u PL, ovaj put u Olimpik. 2013 godine opet se vraća u Zrinjski i osvaja još jedan naslov s Plemićima, a od 2016. godine pa do danas neizostavni je član prve postave bijeljinskog Radnika u kojem igra kao u najboljim danima karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Samir Bekrić sigurno je jedan, bar što se tiče Premijer Lige BiH, najznačajnijih igrača sarajevskog Željezničara. Ovaj odlični veznjak 2006. godine dolazi na Grbavicu iz Gradine i u 4 sezone postaje ljubimcem domaće publike. Odlične igre donijele su mu transfer u korejski Incheon pa potom kazahstanski Tobol da bi u sezoni 2012/2013 opet došao na Grbavicu i osvojio svoj drugi naslov prvaka sa Željom.

Poslije je još igrao u Iranu i Uzbekistanu, pa se potom vraća na Grbvicu gdje se ovaj put zadržava 2 sezone nakon čega postaje članom Zrinjskog i postaje jedan od najznačajnih nogometaša mostarskog kluba s kojim osvaja i svoju treću titulu prvaka BiH. Trenutno je član tuzlanske Slobode.

Top Komentari

E.Car
Realno Wagner je najznačajniji igrač ovdje od svih nabrojanih. Naslov piše da izaberemo najznačajnijeg, čovjek je 15 godina igrao na vrhunskom nivou.
19 0
cogoH
Trebali ste stavit po meni legendu Bh fudbala ,golmana Sarajeva Muhameda Alaima.. inace sam iz Zenice i mrzim Sarajevo(rivalitet) ali sta je covjek uradio u neredima u Sirokom Respekt veliki
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi