Objavljen snimak hapšenja u Bijeljini: Poznati sudija u društvu Tijane Ajfon i njenih prijateljica

Slavko Vinčić u centru pažnje

Objavljen snimak hapšenja u Bijeljini: Poznati sudija u društvu Tijane Ajfon i njenih prijateljica

Edmir Škorić

Poznati slovenački nogometni sudija Slavko Vinčić priveden je jučer u Bijeljini.

On je ove sezone sudio tri utakmice Lige prvaka, a bio je jedan od muškaraca koji je trebalo da koristi seksualne usluge Tijane Ajfon i njene tri prijateljice. Slovenački mediji pišu da Vinčić nije bio organizator već isključivo jedan od gostiju zabave i priveden je kao svjedok, pa pušten.

Akcija je inače izvedena od strane službenika Policijske uprave Bijeljina, u saradnji sa Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova za organizovani i teški kriminalitet. Uhapšeno je 16 osoba za koje se sumnja da pripadaju međunarodnoj kriminalnoj grupi.

U vikendici su pripadnici policije zatekli 26 muškaraca i devet žena, a pronađeni su oružje i droga.

"U pretresu vikendice, te skupocjenih vozila koje su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopovi...", saopštila je PU Bijeljina.

Top Komentari

Penderinos
Slavkec bi pice od tice
0 2
COVID19
Skoric bi sigurno žrtvovao ovu svoju jadnu karijeru za pusu od ove kurave xD
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi