"Adil Rami nam je pričao kako se seksao s Pamelom Anderson 12 puta u toku jedne noći"

Saigračima u Sochiju je svašta otkrio o njoj

"Adil Rami nam je pričao kako se seksao s Pamelom Anderson 12 puta u toku jedne noći"

E. Čaušević

Francuski fudbaler Adil Rami prije dvije godine našao se u centru pažnje kada je potvrđeno da je u ljubavnoj vezi s američkom glumicom Pamelom Anderson.

Rami i Pamela prekinuli su prije godinu dana nakon što je ona saznala da francuski fudbaler ima drugu. Oni su čak planirali da se vjenčaju iako je Pamela od njega starija skoro 20 godina.

Međutim, bivši igrač Milana nije mogao da se smiri pored jedne žene što ga je na kraju koštalo veze s Pamelom. Iako su se prošle godine uspjeli pomiriti samo nekoliko sedmica nakon toga američka glumica je stavila tačku na njihovu vezu.

Rami je prethodnih pola godine igrao u dresu ruskog Sochija, ali je nedavno napustio ovaj klub. No, svojim saigračima otkrio je dosta toga o Pameli, te o njihovoj ljubavnoj vezi.

Igrač ovog tima Aleksandar Kokorin otkrio je da im je Rami stalno pričao o Pameli, te da govorio da je ona bila najbolja žena koju je imao u svom životu.

"Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi s Pamelom Anderson. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stidio da priča o tome. Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu, te da su se seksali po 12 puta u toku jedne noći", izjavio je Kokorin.

Top Komentari

makelele
Ovaj adil jace price ima od ljubise kobasa i ramiza zmaja
10 0
Penderinos
Čuj 12 puta puno je vala taman da je konj
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi