Potez za svaku pohvalu: Igrači Tuzla Cityja poslali poruku podrške za Hasanovića

Veznjak zadobio tešku povredu koljena

Potez za svaku pohvalu: Igrači Tuzla Cityja poslali poruku podrške za Hasanovića

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja jučer su otputovali za Kupres gdje će odraditi drugi dio priprema za novu sezonu.

U autobusu ovog kluba nije bilo Mirsada Hasanovića koji je doživio tešku povredu koljena. Ovom 25-godišnjaku stradali su križni ligamenti i kako stvari stoje najmanje pola godine će biti van terena.

Hasanović će najvjerovatnije morati na operaciju, a zatim za njega slijedi duža pauza, te ga vjerovatno nećemo gledati na terenu u prvom dijelu Premijer lige.

Igrači Tuzla Cityja su iz Kupresa poslali poruku podrške za svog saigrača koja će mu sigurno mnogo značiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hasane želimo ti brz oporavak, drži se i iz svega ovoga ćeš izaći još jači", poručili su igrači i stručni štab Tuzla Cityja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hamsik
Čobane **** te Simin han u usta mrtva sloboda je jedini klub u tuzli za razliku od kamijonđije koji daje plate na ruke smradovi jedni
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi