Bivši napadač Steaue i CSKA stiže u Premijer ligu BiH

Crnogorac pojačava Krupu

Bivši napadač Steaue i CSKA stiže u Premijer ligu BiH

Edmir Škorić

Stefan Nikolić bit će novo pojačanje Krupe, javljaju mediji u RS-u.

Ovaj napadač dolazi u Krupu da nadomjesti odlazak prvog stirjelca Jove Lukića u Borac i trebao bi da bude veliko pojačanje za povratnika u Premijer ligu.

Tridesetogodišnji Crnogorac je karijeru počeo u OFK Beograd, igrao je u velikom broju klubova prije nego je preko Sutjeske iz Nikšića stigao u Krupu, mada transfer još nije potvrđen.

Ono što je izvjesno, dolazi nakon što se pošteno nagovorio bivšoj upravi, koja mu je saopštila da na njega ne računa.

"Razočaran sam, jer su pojedinci iz Sutjeske ispali, najblaže rečeno, nekorektni prema meni. Bio sam ubijeđen da ću ostati. Ja naravno dobro znam šta je profesionalizam, i normalno je i da dođe do raskida saradnje. Mene boli to što mi je tek uoči prvog treninga za novu sezonu, rečeno da ugovor neće biti produžen. Valjda sam toliko zaslužio da mi se to kaže ranije, čak se prekid saradnje nije mogao ni naslutit", rekao je Nikolić, optuživši da su ljudi u Sutjesci nogometne analfabete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Transfermarktu piše da je njegova vrijednost milion eura, no to se odnosilo na dio karijere kada je igrao u Rumuniji za Steauu, a bio je još član hrvatske Istre, bugarskog CSKA, Partizanija iz Tirane i Incheona u Južnoj Koreji. 

Za sada već bivši klub Sutjesku je prošle sezone odigrao ukupno 25 utakmica i postigao je osam golova.

Top Komentari

haris004
Na Transfermarktu piše da je njegova vrijednost milion eura, no to se odnosilo na dio karijere kada je igrao u Rumuniji za Steauu, a bio je još član hrvatske Istre, bugarskog CSKA, Partizanija iz Tirane i Incheona u Južnoj Koreji. Šta je pisac htio da kaže.. Trenutna cijena prema transfermarktu 300k a najveća 1,5 miliona. Kako ste iskopali ovaj miliom nije mi jasno
3 0
nijepoznat
velik uspjeh
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi