Urnebesni razgovor Salaha i Lovrena: Egipćanin zna malo i bosanskog

Sada već bivši saigrači

Urnebesni razgovor Salaha i Lovrena: Egipćanin zna malo i bosanskog

A. Čaušević

Dejan Lovren i Mohamed Salah možda više nisu saigrači u Liverpoolu, ali između njih je ostalo posebno prijateljstvo.

Lovren je prije nekoliko dana napustio Liverpool i potpisao za Zenit. Nakon dolask u Rusiju obavio je razgovor sa sjajnim Egipćaninom.

Njih dvojica su pričali na engleskom, ali su koristili uzrečicu "brate" koja je svojstvena za igrače sa ovog područja. U nekoliko navrata riječ "brate" izgovorio je i Salah.

Prilikom video razgovora Salah i Lovren su se šalili jedan s drugim. Egipćanin je štoperu rekao da ima bolju frizuru od njega, također ga je u šali pitao da li je već postao kapiten ekipe.

"Kako si, brate?", pitao je Lovren, a Salah je odgovorio: "Dobro sam, brate, opušteno...".

Lovren je rođen u Zenici, a usljed agresije na BiH djetinjstvo je proveo u Njemačkoj. Potpunu igračku afirmaciju je doživio u Dinamu, a još je igrao za Lyon i Southampton.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

makelele
Nadam se da je usput naucio i srpski i hrvatski i crnski i gorski.
7 2
GigantMostarski
Hahahahahahahahahahahahaha kakav naslov kakve gluposti, cuj prica salah bosanski jezik. Jeste Lovren je bosnjak pravi, a salah polubosnjak iz donje maoče i pricaju na svom maternjem jeziku. Kakav bola bosanski jezik, sve je to isto i sve ove nase jezike treba zvat balkanskim jezicima i tocka
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi