Je li razbijen mit o Cristianu Ronaldu: Ipak pije alkohol?

Fotografije s večere u Portofinu u centru pažnje

Je li razbijen mit o Cristianu Ronaldu: Ipak pije alkohol?

E. Čaušević

Nakon što je sezona u Italiji zvanično završena Cristiano Ronaldo je dobio nekoliko dana odmora prije početka priprema za revanš osmine finala Lige prvaka protiv Lyona.

Ronaldo je prethodnih dana s porodicom i prijateljima boravio u malom italijanskom gradiću Portofinu koje je sigurno jedno od najljepših mjesta na italijanskoj obali. Portugalac je uživao na jahti s porodicom, a u utorak navečer odlučio je prošetati Portofinom i izaći na večeru.

Portugalac je bio u društvu svoje izabranice Georgine Rodriguez, te blistkih prijatelja. Odlučili su večerati u restoranu La Langosteria, te su imali potpunu privatnost.

Ronaldo je angažovao i svoje osiguranje, te im je dao zadatak da mu niko ne smije kvariti mir i tražiti autogram ili fotografiju. Jedino što su ostali mogli uraditi jeste fotografisati Ronalda i njegovo društvo, a te slike brzo su se pojavile u javnosti.

Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti i Ronaldovih fanova jeste jedna fotografija na kojoj se vidi kako igrač Juventusa pije crno vino. Mnogi su mislili da je to voda, no jasno je da on pije iz čaše za vino, te da je napitak u čaši boje crnog vina.

Georgina je pila bijelo vino, dok je jedan od Ronaldovih prijatelja također pio crno vino. Ronaldovi fanovi su tužni jer je na taj način srušen mit o njemu kako on ne pije alkohol.

Naime, prije nekoliko godina objavljeno je da Ronaldo itekako pazi na svoje tijelo, te da ne puši i ne pije već godinama. Navodno, alkohol je prestao konzumirati nakon smrti njegovo oca koji je bio alkoholičar. No, fotografije s večere iz Portofina pokazale su da je to bio samo jedan od mitova u nizu za nevjerovatnog Portugalca.

Promo

Top Komentari

DamirS
Možda je pio domaći sok od malina
10 4
Rajvosa2019
Libo me rinaka da li pije ili nepije, dobro je da su me podajetili da i ja veceras opalim koju casicu - da malo proradi cirkulacija
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi