Zemljo, progutaj me: Georgina se u Veneciji obrukala kao nikada u životu

Zemljo, progutaj me: Georgina se u Veneciji obrukala kao nikada u životu

E. Škorić

Georgina Rodriguez, djevojka i po svemu sudeći buduća supruga Cristiana Ronalda, proteklih je dana boravila u Venciji.

Dok se Ronaldo nalazi s reprezentacijom Portugala i čeka duele Lige nacija, Georgina je odlučila da otputuje u Veneciju na tradicionalni filmski festival.

Tamo je zanosna Španjolka u elegantnoj haljini sa velikim izrezom krala pažnju prisutnih, ali se jednom fotografijom toliko obrukala da su korisnici na Twitteru pisali da bi je, da je znala, zemlja progutala.

Naime, dok je pozirala imala je na sebi kaput na kojem je visila etiketa sa cijenom. Georigna je očito tek kupila kaput, pa je zaboravila da otkine etiketu, koja je neko vrijeme bila okačena, a da to ni sama nije primijetila.

[twitter]https://twitter.com/ImmutableCulex/status/1301596487848202241[/twitter]

Top Komentari

blabla96
vi sebe nazivate sportskim portalom?
7 0
spectron
Škoriću izgleda da će tebe zemlja progutati kakve gluposti pišeš i čime se zanimaš :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi