Lens priredio veliko iznenađenje i savladao PSG

Slavili sa 1:0

Lens priredio veliko iznenađenje i savladao PSG

E. Čaušević

Lens je večeras napravio veliko iznenađenje pobjedom na svom terenu protiv PSG-a (1:0) u meču drugog kola Ligue 1.

Parižani su večeras doputovali znatno oslabljeni nakon što ih je "poharala" korona, ali svejedno su bili veliki favoriti. No, Lens je večeras jednostavno briljirao i zasluženo je stigao do pobjede.

Domaći su prvu veliku šansu imali u 17. minuti kada je Ganago pogodio stativu. Pokušao je nakon toga i Sylla, ali ostalo je 0:0.

PSG jednostavno nikako nije uspio da dođe do svoje igre, te su izgledali potpuno bezidejno. Lens je to znao da iskoristi i početkom drugogo poluvremena dođe do prednosti.

Odlučujući trenutak meča desio se u 57. minuti kada je golman gostiju Bulka napravio amatersku grešku koju je iskoristio Ganago i pogodio za 1:0 i veliko slavlje domaćih navijača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Lens je mogao i ubjedljivije slaviti, ali na kraju je ostalo 1:0. Treba dodati da je nestvarno da je PSG imao večeras svega jedan udarac u okvir gola.

Top Komentari

Maestro
Ma kakvo iznenađenje ova ekipa je loša ima par pojedinaca koji je nose na leđima i kad fale 2 -3 igrača ništa drugo nine očekivati nego poraz
2 1
bavarac88
hahahaha ma ja,eto ti ekipe kad zavisi samo od Neymara,Mbapea...imali su 7 igraca koji su bili standardni i nisu uspjeli nizerazredni lens da pobjede hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi