Bolesno je ono što su HSV-ovom defanzivcu skandirali u Dresdenu

Nije mogao da se suzdrži

Bolesno je ono što su HSV-ovom defanzivcu skandirali u Dresdenu

Edmir Škorić
Teme:

Na utakmici šesnaestine finala Kupa Njemačke između Dynamo Dresdena i HSV-a došlo je do incidenta.

Akter incidenta bio je HSV-ov defanzivac Toni Leistner, koji je rođen u Dresdenu, igrao je neko vrijeme za Dynamo, a sada nosi dres tima iz Hamburga. Njega domaći navijači nisu pozdavili, štaviše, častili su ga tokom meča sa raznim uvredama.

Nakon štoj je Leistner završio intervju pored terena, krenuo je u obračun s navijačima iz rodnog grada, a ubrzo je videozapis cijelog incidenta obuhvatio cijeli internet i svi su mogli da vide ono što se desilo u Dresdenu.

Tridesetogodišnji nogometaš sada je otkrio zbog čega je nasilnički krenuo na grupu Dynamovih navijača.

Naime, njegova trudna supruga je s kćerkom bila na tribinama, a Dynamovi navijači počeli su sa morbidnim povicima, poručivši također da se nadaju kako će izgubiti dijete koje očekuje. Nisu štedjeli ni kćerku koja je bila pored mame.

"Nakon meča u mom rodnom gradu morao sam da slušam uvrede navijača. Obično ne mogu doći do mene, ali ovaj put je bilo prilično neugodno. Navijači su napali moju porodicu - suprugu i kćeri. Tada sam izgubio kontrolu, ali shvatam da se to ne bi smjelo dešavati. Otac sam i svima želim biti uzor. Izvinjavam se u svakom pogledu. U isto vrijeme obećavam da se to više neće ponoviti, bez obzira koliko me vrijeđali", poručio je.

Top Komentari

Belmin075
Za takve debile koji vrijeđaju nečiju porodicu,metak nije skup
6 0
Klackalica
Muda do poda. Gledaj ovog jadnika sto se kofol zaletio na njeg kad je vec doso security i ovaj skoro sišao s tribine hahahahaha
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti