Dudiću pao kamen sa srca: Uvijek sam bio fajter, ostat ću takav do kraja!

Važna tri boda za Rođene

Dudiću pao kamen sa srca: Uvijek sam bio fajter, ostat ću takav do kraja!

Samir Mlaćo

Važna tri boda upisao je FK Velež danas gostovanju kod Mladosti.

Rođeni su poveli, domaći se vratili, a onda Radovac donosi tri velika boda za svoj tim.

Svoje viđenje meča dao je Feđa Dudić.

"Teška utakmica psihički. Olimpik je osvojio prve bodove protiv nas, odmah se napravi nervoza, danas smo griješili i u pasovima... Momci su ostvarili srce na terenu, dva puta smo pogodili i okvir gola, te zasluženo slavili. Psihološki teška utakmica, danas je samo važno bilo upisati tri boda. Čestitam momcima, zahvaljujem se navijačima koji su nam davali podršku i kada je teško. Vidite u kakvim smo okolnostima. Imamo situaciju sa Brandaom, imamo situaciju gdje sami sebi napravimo problem, a ovo nije ekipa sa početka. Neću da kukam, koga nema bez njega se mora. Bio sam fajter uvijek, ostat ću do kraja!", kazao je Dudić za SportSport.ba..

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da Rođenima nedostaje još par igrača.

"Neplanirano su se povrijedili Hasanović i Behram, sada smo ostali bez Brandaa, danas nije igrao Ćosić koji je standardan. Ćivić je odigrao odlično kada je ušao. Imamo šta imamo, nećemo se predavati", dodao je Dudić kojem je pao kamen sa srca.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Najveca seljacina u PLBiH. Sta je samo radio čoban sa Travnikom i suigračima nikad mu nece biti zaboravljeno. Kostolomci
0 15
Qwertz1
Zar ti ne rece da cete se pitat za vrh tabele ?????
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi