Armenski šampion otišao u rat i poginuo!

Jutros saopštena vijest

Armenski šampion otišao u rat i poginuo!

Admin Čaušević

Već nekoliko dana traje ratni sukob između Azerbejdžana i Armenije u regiji Nagorno-Karabahu.

Nakon što je proglašeno ratno stanje mnogi sportisti su se pridružili borbama jer smatraju to patriotskim činom.

U višestruki šampion Armenije u dizanju tegova Tatul Harutyunyan se uključio u rat, ali je završio tragično.

"S velikom tugom obavještavamo da je tokom intenzivnih borbi pogonuo član APF-a, višestruki prvak Armenije i dobar prijatelj Tatul Harutyunyan. Počivaj u miru heroju”, navodi se u saopćenju.

Nagorno-Karabah je regija u kojoj žive etnički Armeni, ali teritorijalnog pripada Azerbejdžanu. Sukobi su ušli već u drugu sedmicu i ne nazire im se kraj.

Top Komentari

felix__27
Ljudi misle da je uzet pušku i to je to ... Jarane kad zazujaju pored glave rafali saseres se.. Rat nikom nike donjeo dobra tako nece ni njima kao sto nije ni nama ? Treba branit svoje ali mislim da je rijesenje u papiru i dogovoru i narodu a ne u politickim vođama..
17 0
Penderinos
Vodimo ljubav a ne rat !
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi