Hajrović "provocira" navijače Dinama: Pokazao kako sa suprugom uživa u Zagrebu

Na Maksimiru se neće naigrati ove sezone

Hajrović "provocira" navijače Dinama: Pokazao kako sa suprugom uživa u Zagrebu

E. Čaušević

Povremeni bh. reprezentativac Izet Hajrović ove sezone se prema svemu sudeći neće naigrati u zagrebačkom Dinamu.

Naime, očito je da su Modri prekrižili Hajrovića za ovu sezonu jer ga nisu prijavili ni za Evropsku ligu. Bh. fudbaler dosadašnje mečeve je većinom gledao s tribina i mnogima je iznenađenje što je odlučio ostati u Dinamu ovog ljeta.

Međutim, bh. fudbaler godišnje u Dinamu zaradi čak 850.000 eura i nalazi se među najplaćenijim igračima ovog kluba. Iz Dinama su jučer otkrili da Hajrović s agentom nije uspio da pronađe rješenje oko novog kluba, te su ga vratili u prvi tim kako bi trenirao s njima. No, minutaža je i dalje itekako upitna što se tiče ostatka sezone i čini se da Dinamo, a i Hajrović čekaju zimski prelazni rok.

To dosta nervira i navijače Dinama kojima nije jasno zašto se klub nije riješio Hajrovića ako su već odlučili da neće imati neku veliku minutažu. No, to ne dotiče previše bh. igrača koji uživa u životu u Zagrebu.

Njegova supruga Leyla objavila je video kako se "vozaju" ulicama Zagreba i zaista uživaju u muzici i lagodnom životu. Hajrović je podijelio video, ali nije dobio baš lijepe komentare od navijača Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Ako nastavi da sponzoriše ovu ofajlu pileceg mozga godinu nakon sto okaci kopacke o klin nece imati ni za soli.
7 1
zvjezdan10
Majstor za izmuzivanje klubova.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi