Najbolja nogometašica svijeta zaručila svoju djevojku košarkašicu i - dobila je ono što je željela

Stupaju u brak

Najbolja nogometašica svijeta zaručila svoju djevojku košarkašicu i - dobila je ono što je željela

E. Škorić

Najbolja nogometašica svijeta Megan Rapinoe je nakon četiri godine veze odlučila da se uda za svoju djevojku Sue Bird.

Američka nogometašica (35) kleknula je na koljeno i stavila prsten na ruku svoje izabranice i košarkašice Seattle Storma, s kojom se zabavlja već četiri godine.

Djevojke su romantični prizor objavile na Instagram profilu koji se odvijao pored bazena. Fotografija je objavljena na profilu Sue, koja nije stavila nikakav opis, ali svima je jasno da su jedna drugoj spremne izgovoriti sudbonosno 'da'.

Mnogi na Twitteru šale se na račun Megan i njene djevojke Sue, pa su tako neki pisali da je to "konačno nešto dobro u 2020. godini".

Bird je tokom ljeta osvojila svoj četvrti WNBA naslov, a Rapione osvaja trofeje kao reprezentativka SAD-a, ali je također 2019. godine dobila Ballon d'Or nagradu koja se dodjeljuje za najbolju nogometašicu u jednoj godini.

Top Komentari

Penderinos
Kakvi primitivni komentari, većina vas uopste nema ljubav a ismijavate druge
3 12
ek76
I dijete ce im biti sigurno dobar sportas ; )
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi