Nadal otkrio zašto i dalje nema djece

Posvetio se tenisu

Nadal otkrio zašto i dalje nema djece

Edmir Škorić

Rijetko kada španski teniser Rafael Nadal u javnosti izlazi s informacijama vezanih za njegov privatni život, ali mnoge je zanimalo kako to da nema djece.

Nadam se prošle godine oženio dugogodišnjom djevojkom i sada je napokon progovorio o potencijalnom širenju porodice.

"Volim djecu i nadam se da ću ih imati, ali trenutno postoji mali problem, želim djecu kada se penzionišem. Mislio sam da će to biti s 30 godina kada okončam karijeru, no ja sam ju produžio, pa sada ne znam koliko će još trajati", kazao je Nadal.

Želi do kraja ostati fokusiran isključivo na teniski teren, a tek nakon što "okači reket o klin", posvetit će se supruzi i porodici, a onda možemo očekivati i Rafine nasljednike.

S obzirom na sve te povrede koje je imao, nije se očekivalo da će ovoliko dugo igrati, ali teniser iz Madrida i u 34. godini ne razmišlja o kraju karijere koja je, naravno, blistava i impresivna.

Top Komentari

felix__27
Bit će skandal prevarila ga... Uvjek ima ko hoće?
4 2
Vitez
Kad ti budeš htio možda neće moći....
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi