Otac NBA košarkaša: Moji sinovi nikad neće upoznati dobre cure, samo ku*ve!
Foto - EPA

LaVar Ball sasvim iskren

Otac NBA košarkaša: Moji sinovi nikad neće upoznati dobre cure, samo ku*ve!

Midhat Šljivak

LaVar Ball godinama je privlačio pažnju brojnim skandaloznim izjavama.

Gotovo da ne postoji NBA legenda sa kojom nije 'zakuhao' oko kvaliteta svog sina Lonza kojeg smatra najboljim košarkašem svijeta, a večeras će i mlađi brat LaMelo postati NBA košarkaš.

I dok čeka izbor svog drugog sina na draftu LaVar ne propušta priliku da bude u centru pažnje, a ovaj put ističe kako njegovi sinovi nikada neće sresti dobru djevojku već samo ku*ve.

"Kako ćete sresti dobru djevojku kada ste poznat i slavan košarkaš? Hoćete li je sresti u restoranu u klubu ili u dvorani? Nećete. Mrzm što ću vam ovo reći, ali možete samo upoznati ku*vu", rekao je LaVar i dodao je:

"Nikada nećete upoznati dobru ženu, a ako to i recimo uspijete sa 30 godina. Sigurno ćete se zapitati zašto je sama sa 30. Ima tu nešto opasno bez obzira kako dobro izgledale", istakao je LaVar.

Top Komentari

realno_govoreci
Prvi put da se složim sa njim u nečemu
10 0
makelele
Kraljcina Lavar, vecinom se provaljuje zbog showa i fore radi, ali ovo je dobro rekao.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi