Bh. reprezentacija po starom

Italijani vode

Bh. reprezentacija po starom

E. Škorić

Nakon 22 minute igre na Grbavici je došlo do promjene rezultata.

Italijanska nogometna reprezentacija povela je u meču 6. kola Lige nacija protiv BiH s 1:0.

Andrea Belotti je u 22. minuti savladao Kenana Pirića i Azzurri su na dobrom putu da osiguraju prvo mjesto u grupi.

Top Komentari

Matic
Ova matoRA budala iz vRApcica je ocigledno navijac pitaRA. Tatar i Rahmanovic su tu zasluzeno ALI STA RADE ADILOVIC I DIZDAREVIC?? Slazem se ja da tu treba biti najmanje 4 igraca iz prvaka, ALI TREBALO BI DA IMAS I BAR TROJICU IZ DOPRVAKA, GOSPODINE SELEKTORE!! Stidi se seljacino vrapcicka!
3 18
vanzemaljac
Odkad nam igraju ovi igrači iz naše Kupus-Lige, nema nam spasa. A vi dalje tražite "vaše" igrače. Jača je turska 3.Liga nego ova takozvana "Premijer Liga". U skoro 30 godina nismo vidili grupne faze UEFA Kupa / Europa Lige... sramota, bruka. Amateri sami. Bili smo dobri dok su nam "Njemci" igrali. Džeko, Barbarez, Misimović, Ibišević, Salihović, Bajramović, Mujdža, Hajrović, itd. Treba tražit našu djecu u dijaspori, nema ništa od naših AKADEMIJA (haha). A sada psujte...
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi