Osim: Da je bilo još nekoliko minuta primili bismo još jedan gol

Nakon remija protiv Slobode

Osim: Da je bilo još nekoliko minuta primili bismo još jedan gol

A. Čaušević

Željezničar je u posljednjim minutama ispustio prednost protiv Slobode te je meč na Grbavici okončan rezultatom 2:2.

"Uspjeli smo sami sebe raniti u prvoj minuti i čitavu utakmicu se ta rana nije uspjela zacijeliti. Zabiješ dva gola i još uvijek imaš samo 2:1, ali smo im u prvoj minuti pokazali da mogu napraviti nešto u napadu", rekao je Osim te nastavio:

"U odbrani smo bili definitivno, ali tu mislim i na cijeli tim, nedovoljno čvrsti i agresivni. Naše su greške, ali greške neko isprovocira, da je bilo još nekoliko minuta primili bismo još jedan gol. Katastrofalno smo griješili u nekim situacijama."

Uslijedila je i čestitka Slobodi za kraj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam Slobodi na otvorenoj igri, koreknosti, nagađeni su za to."

Željezničar će u narednom kolu gostovati Mladosti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vuckobih
Amare očekivao sam da ćeš da kažeš kako je pauza bila preduga i da ste prije nje bili u takmičarskoj formi ali su iz saveza išli na vašu štetu pa su vas prekinuli u naletu, samim tim prvenstvo je neregularno.
14 4
Fk1921
Je li legla kamata? Jesu li krezavci odigrali kladionicu? Smece lopovsko, sjeme ti se zatrlo!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi