Mladen Žižović je bio spreman na odgovor Vladi Jagodiću

Šta se dešavalo?

Mladen Žižović je bio spreman na odgovor Vladi Jagodiću

E. Oštraković

Nogometaši Zrinjskog ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Borca, a konačan rezultat bio je 2:1.

Nakon utakmice, zadovoljan predstavom svoje ekipe, bio je trener Zrinjskog, Mladen Žižović.

"Prvo naravno čestitke igračima. Bili su raspoloženi, pogotovo u prvom poluvremenu. Potpuno smo dominirali u svim segmentima fudbalske igre. Borac je jednom prešao centar i postigao gol, te se vratio u utakmicu. U drugom poluvremenu imali smo tri ili četiri šanse, ali je golman gostiju bio sjajan. Volio bih vidjeti statistiku. Potencira se u nekoj izjavi, nešto. Potpuno smo zaslužili pobjedu. Nadigrali smo Borac u tehničkim i taktičkim segmentima igre. Imali smo mnogobrojne probleme, ali neću da ih pretjerano ističem", rekao je Žižović.

Zrinjski je u postavci igre iznenadio ekipu Borca, a to je priznao i trener Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, ovo je prvi put da smo se odlučili u rombu i sa dva napadača. Imamo kvalitetne igrače i možemo mijenjati formaciju i sistem igre. Zavisi od protivnika, od igrača koji su najviše raspoloženi u tom trenutku", dodao je Žižović.

Top Komentari

Realist
Bravo Žiža neka si ušutkao one što su te na početku sezone smjenjivali. IGRAJ DO KRAJA !!!
1 3
Harcos
Gospodin za onog našeg tzv. trenera.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi