Jusuf Nurkić iznenadio bh. košarkaše na Ilidži

Došao da ih podrži

Jusuf Nurkić iznenadio bh. košarkaše na Ilidži

Edmir Škorić

Počelo je okupljanje košarkaške reprezentacije BiH na Ilidži pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nažalost, BiH će naredne mečeve odigrati bez glavnih zvijezda Jusufa Nurkića, Džanana Muse, Nemanje Gordića i Miralema Halilović.

S obzirom da za mjesec dana počinje NBA liga, Nurkić ne može da se odazove selektoru Vedranu Bosniću, ali je svakako pokazao da je uvijek uz nacionalni tim, pa je danas doputovao u BiH i posjetio svoje reprezentativne saigrače.

Zvijezda Portlanda došla je da da podršku igračima koji će braniti boje BiH u mečevima protiv Bugarske 27. novembra i Latvije tri dana kasnije. Podsjećamo da će BiH u hotelu Hills na Ilidži ugostiti obje selekcije u kvalifikacijama za EP.

Top Komentari

rabodimis
Uopste nema potrebe da dolazi ako nikad ne igra.. Svaka njemu cast obezbijedio je SEBE.. a drzavu moze volit i preko facebooka, ko ostale "velike patriote".. Ne znam ni sto pisu o njemu ovoliko, ima kosarkasa koji su dali mnogo vise za drzavu od ovog hodajuceg bilborda, a nikad ni slova o njima u medijima.. Ovaj papak se voli izreklamirat vise nego se hl**** najest.. A kad treba nesto uradit uvijek ima milion izgovora.. sto se mene tice nek se goni u pm.. Toliko nas je zaduzio da mi se gadi vidjet ga.. Ako kojim slucajem izborimo neko takmicenje treba ovo go*no zvat da igra a ne onog sto je izborio.. Ne podrzavaj nas vise ako Boga znas.. idi puni dzepove mani se laznog patriotizma.. glumi amerima popusti nas..
2 9
Ko_je_babo
Kako moze biti tu a ne moze igrati?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije